Kaas aangesneden

Kaas aangesneden


kaasje kaasje lekker helder kaasje

De altijd bescheiden meneer Wateetons kan er nu toch echt niet omheen: zijn recente kaarsvet-dipped kaasje is ronduit ge-wel-dig! Zacht, bijzonder romig en voor een jonge kaas (5 weken gerijpt op 5 graden) heel rijk van smaak. Eerder kaasjes waren nog wel eens te zout, zo niet deze. Uiteraard is meneer vergeten hóeveel zout hij er deze keer in heeft gedaan, dus aan die mededeling heeft u niks. Het experimentje met de gesmolten Xenos-kaars heeft goed uitgepakt, van indrogen was in het geheel geen sprake. Wel moet hij steeds de schilfertjes kaarsvet van zijn boterham vegen.

Het is dat op-de-borst slaan hem vreemd is (en hij het woord ‘topper’ nooit gebruikt), anders zou hij zeggen: meneer Wateetons, u is een topper.

U wilt ook kaas maken?

  1. 3
    Frank

    Waauw 🙂
    Ik moet toegeven dat ik intussen ook een kaasje te rusten heb liggen in de koelkast en al voorzien van een toepasselijk geel xenos-kaars laagje… Nu ruim 1,5 week, dus nog even te gaan, ik ben extreem benieuwd naar het resultaat van mijn MeneerWEO-kopie immitatie…

Geef een reactie