Fleischwolf

Fleischwolf


Fleischwolf - de nieuwe Wateetons metal band

Voor de aspirant worstmakers onder u: de Lidl (vzmh) heeft weer een gehaktmolen mét worstopzetstuk in de aanbieding. Geen idee of het wat is, maar alles wat ‘Fleischwolf’ heet moet je blind kopen vindt meneer Wateetons. Dat der Wolf ook een opzetstuk heeft voor gebak, dat vergeten we maar even.

 1. 3
  Mark

  Ik was al een tijdje op zoek naar een niet te duur alternatief voor het Tsjechische oerproduct, om eens te zien of gehakt en worstmaken iets voor me is.

  Ik denk dat ik maar even langs de onvolprezen lidl ga.

  Dank voor deze tip!

 2. 5
  Wil

  Gewoon kopen dat ding. Werkt perfect!! ‘t Is alleen jammer dat je er niet grof mee kan malen, stukjes noot meedraaien lukt niet. Ook bijv. peperkorrels blijven steken. Zorg ervoor dat het vlees lichtgevroren en aan kleine stukjes in de machine gaat, anders draait het vet om de “worm”en dan loopt de boel vast.
  Hoera , de gangkast is weer 14 graden , dus:Het Worstmaakseizoen is weer geopend !!!

 3. 6
  Dominique

  Ik heb hem al een tijdje, hij was een paar maanden terug ook in de aanbieding. Ik heb een tip! Koop van de porkert maat 5 zo’n setje vultuutjes, die werken veel prettiger dan de bijgeleverde vultuut. Ik had namelijk collageen “darmen”, en die passen niet om te tuut heen. Met de porkert tuten, kun je alle darmen vullen die je wil.
  Tip 2, maak dat je worstvulling niet te compakt is, anders komt het er aan de achterkant, dus bij draaimechanisme uit ipv alleen aan de voorkant.

Geef een reactie