Genoeg chocolade in huis, denkt u?


acht repen en een pakje After Eight

 1. 2
  Meneer Wateetons

  Ik zal u zeggen: die Swiss noir begint het wat meneer betreft af te leggen tegen de cote d’or 86%. Once you go black, you never go back, zal ik maar zeggen. Mevrouw daarentegen persisteert in haar liefde voor de roomblanke swiss noir 72%.

 2. 7
  Yvon

  Gaat meneer nog iets spannends doen met die After Eight? 😉 Die cote d’or heb ik alleen even in huis, een plak of 4 die wss weer in Mexicaanse kip belanden. Of tellen chocoladeletters ook mee? Zo maar eens kijken naar de tht-datum.

 3. 9
  Harrie

  Heeft Meneer ook een hekel aan URL’s in de comments of is dat zijn CMS?
  Gisterenavond raadde ik de heerlijke sjoko van Tobago aan, met een link naar een website, en vanochtend is mijn hele comment foetsie. Gadver …

  En toch is Tobago wat mij betreft de lekkerste, en nu durf ik eigenlijk niet meer te zeggen dat ik After Eight ook heel lekker vind, bij oma vroeger … kregen we altijd een paar van die vieze dingen … heerlijk!

 4. 10
  Harrie

  Maar… wat zien ik nu? Aan de rechterzijde van deze pagina? Linkt Meneer ook al naar Superfiets? Mwoehahaha, ik heb succes en ben bekend bij de groeten der aarde, dank Meneer, veel grote dank 😉

  PS. Tobago, hmmmm

 5. 13
  Harrie

  Ik ben al weer ijzig kalm hoor Meneer;-)
  Tobago koop ik zelf bij de Kaufland in Kleve. Het adres is Olmerstraße 1, 47533 in Kleve. Een echte aanrader trouwens, heerlijke grote supermarkt waar ik me elke keer weer minstens anderhalf uur vermaak. Er zijn meer Kaufland filialen in Kleve maar dit is mijn favoriet. Tot van ‘sochtends zeven tot ‘savonds tien uur open, dus goed te doen na een dagje Kleve. Ook leuk.

Geef een reactie