Maar wat was het?


maar-wat-was-het

 1. 8
  Mevrouw Wateetons

  Ik zie dat het iets is dat in onze groenten/fruit rekje ligt, in een plastic zak. Dus niet uit de koelkast.
  Ik maak al geen mij onbekende potjes, doosjes en zakjes meer open om dit soort dingen niet te hoeven te aanschouwen. ik passeer elke dag heel voorzichtig een tas met pruno in wording die onder de cv ketel hangt te bungelen. Ik schuif heel voorzichtig een beschimmelde kaas opzij om de boter terug te zetten.

 2. 10
  pieter

  een laatste gok van mijn kant, is het, of was het, een aubergine. Wat het ook is, het heeft z’n beste tijd gehad en kan het best verdwijnen.

 3. 11
  Meneer Wateetons

  JAAAAA!
  Pieter! Pieter!!!11!ONE!!

  We hebben de P. We hebben de I. We hebben de E. We hebben de T. We hebben de E. We hebben de R.

  Het was een zak met aubergines, die meneer vergeten was in het groentenrekje. Interessant genoeg rotte het vel er vanaf, de rest van de aubergine opmerkelijk intact -en op een leuk, lief, leven geitje gelijkend- achterlatend.

Geef een reactie