De Wateetons Win een Worst Wedstrijd


Een unieke kans. Meneer organiseert een prijsvraag waarmee het zachtjes schimmelende rauwe vlees dat in meneer’s berging hangt het uwe kan worden. Eén naam, één worst. Zo simpel is het. Verzin de beste naam voor meneer’s Worstpropper from Hell en hij stuurt u een handgemaakte worst. Inzendingen tot 5 oktober.

Let op, de lat ligt hoog: Godworst, Apocalypse Worst, The Shredder, Worst Nightmare, Worstbuster, De Rode Banaan, Der Überstopper en Ultrastuffer zijn reeds ingezonden.

 1. 1
  Olaf

  Ach, aardige namen natuurlijk, maar geen van allen laten het toe een wat persoonlijkere band met hem (of is het haar??) op te bouwen. Geef het beestje een naam zodat je er tegen praten kunt, hem zachtjes aanmoedigen als je aan zijn hendel draait.
  Mijn suggestie: Alfred.

 2. 2
  peter's bloggraffiti

  Er staat zacht glimmend met stalen kaken
  een machine om van vlees pulp te maken
  het is nu nog een ding
  dat wacht op een ziel, een naamgeving
  want dan pas wordt de worst bereid
  door een machine met persoonlijkheid

  Truus, liesje, adolf, idi of sjaak
  de naam heeft invloed op de smaak

 3. 7
  Milo

  Het maken van worsten wordt door niet-kenners nog altijd gezien als een bezigheid uit vergane jaren. Dit monster is echter een powerhouse op het gebied van worsten. Deze combinatie doet mij denken aan een icoon uit een ver verleden, David Hasselhoff. In vroeger tijden was ook hij heer en meester in zijn vakgebied, maar wordt door onwetenden tegenwoordig vaak uitgelachen. Echte liefhebbers weten dat hij nog altijd goed presteert, en houden om die reden van hem.

  Deze ietwat curieuze vergelijking noopt mij David als naam voor te dragen. Bijkomend voordeel van deze naam is dat er ook een Bijbelse verwijzing in te vinden is, deze worstenpropper zal worsten uitpoepen die Unox-worsten in kwaliteit zullen overtreffen, net als David ooit Goliath heeft overtroffen.

Geef een reactie