Ah shit, naakte meisjes en online voldoeningen


Meneer is vergeetachtig. Hij dacht de jarenlange strijd tegen zijn geheugen op zijn 35e wel zo’n beetje in zijn voordeel beslecht te hebben met behulp van google calendar, veel automatische betalingen en een blitse telefoon.

Toch niet. Zo vergat hij onlangs zijn top-domeinnaam Needatzijnkruidnoten.com op tijd te betalen. Helaas: 40 dagen in het strafbankje, tot ver na sinterklaas, of €70 euro neertellen. Dan maar het strafbankje. Zijn kruidnotenoffensief had toch haar hoogtepunt wel zo’n beetje in 2007. Na 40 dagen was de nood niet direct aan de man. Na 60 dagen evenmin. Vandaag besloot hij eens rustig aan zijn inmiddels vrijgegeven domein opnieuw toe te eigenen.

Wat bleekt, dat kan niet meer. Hij is weg. Gekaapt!

Zijn kindje! Bevlekt met naakte meisjes, antivirus reclames en onbegrijpelijke aanbiedingen van ‘online voldoeningen’. Ah shit. Wie had dat kunnen denken. Die krijgt hij nooit meer terug. In arre moede heeft hij maar needatzijnkruidnoten.nl gekocht. Om zich ‘s avonds mee in slaap te wiegen terwijl hij een traantje weg pinkt.

Oh, en of u maar niet deze lage actie wilt belonen door needatzijnkruidnoten.com met een bezoekje te vereren. En al helemaal niet op de naakte meisjes te klikken.

 1. 3
  Jurgen

  Ai, ik vrees voor worstlog, daar kun je immers ook heel goed ander vlees mee aanprijzen.
  Zal ik mijn deel van de kosten naar je overmaken opdat wij dit monument niet ook kwijtraken?

 2. 8
  lizet

  Overigens: culinair historisch bezien, ik vond een 18e eeuws recept voor pepernoten. Het oudste dat ik tot nu toe kan vinden. Ronde bolletjes ter grootte van een knikker. Heel lekker recept met sucade, anijs en meer specerijen. Echt pepernoten dus, geen kruidnoten. Dat is een soort speculaas.

Geef een reactie