‘Maar wat is het’ week


Tijdens de grote voorraadkastschoonmaak van afgelopen weekend (meneer heeft de hele nacht liggen snotteren van ontroering op de keukenvloer en heft dreigend zijn vuist naar huisgenoten die het in hun hoofd halen de gulden snede van hagelslag, sojasaus en paneermeel te verstoren) stuitte meneer op een achterhoedeplank met potjes en flesjes van onduidelijke oorsprong en inhoud. Zeker was alleen dat meneer ze zelf gevuld had. Ooit. Ergens. Met iets.

De komende week zal meneer elke dag een potje openen en in detail de verrassende smaak-, geur- en toiletervaring met u delen.

U mag al een gokje wagen: wat is het?

 1. 3
  Yvonne

  Hier in huis zou ik hetzelfde experiment kunnen uitvoeren met de doosjes in de vriezer – ik neem me altijd voor er stickers op te doen. Maar om de een of andere reden wordt dat goede voornemen hier niet uitgevoerd.
  Wat hartverwarmend om te zien dat ik daar niet de enige in ben! 😀 Meneer, u maakt mijn hele dag goed!

 2. 6
  Mevrouw Wateetons

  Mevrouw is hier ook blij mee, met de opgeruimde voorraadkast, en de belofte van Meneer dat de inhoud van de potjes aan mij voorbij mag gaan.
  What’s next, de kruidendozen? die beslaan ook drie kastjes.

Geef een reactie