Dé avondsnack voor mensen die 70 kilo wegen


(er is er trouwens al eentje vanaf, dank u)

 1. 3
  Nuяb

  Maar meneer toch…
  Op deze manier ben ik niet aan mijn 100 kilo gekomen.
  Daar moest nog ‘ietsje’ 😉 meer bij.

  En dan ligt ‘t ook nog op zo’n lullig plastic bordje, dekseltje. Tupperware?
  Dat ziet er niet uit en dan smaakt ‘t ook niet. Kun je noooooooit dik van worden.

  @RozeMarijn: dit is een afblijfdieet.

 2. 6
  remi

  Sorry meneer Wateetons,

  Klopt niet van, mijn zoon (16) , 63 kilo’s zwaar of licht. Mijn zoon vreet als een paard.
  Buiten het gewone ontbijt, een beschuitje met vruchtenhagel en een glas thee gaat er dagelijks het nodige door, ik zou er van dicht groeien.
  Pizza boterham, tenminste twee maar het liefs drie, kip nuggets, bamiballen de warme en vette snacks gaan er in als “ketellapper”.

  Nee, (mijn) meneer kan vreten wat hij wil, komt geen kilo aan. Daarbij loopt hij wel iedere dag c.a. 5 tot 7 kilometer hard (trainen) om conditie op te bouwen, komt gerust om 04:00 thuis is moeilijk zijn bed uit te krijgen maar als meneer moet sporten… Dan gaat hij weer voor 200%.

  Nee, geen dieet voor die “boeven”, gister zat ons huis weer vol, net als de frituurpan. Vreten, vreten en nog eens vreten, en ze komen geen grammetje aan.

  b.t.w. ze willen geen augruken, zure bommen of ander zurezooi.

  Remi

 3. 8
  karin

  Meneer wil afvallen? Herken ik Dr. Frank? Meneer om? Ik voel met meneer mee. Zelf ooit voedingsleer gegeven dus ik weet precies waar de extra kilo’s vandaan komen. Ken ook alle theorieën hoe er eer af te komen. Alleen, het lukt niet. Inmiddels nu wel 4 kilo in 3 weken. ‘t Is natuurlijk wachten op het jojo effect. Tip? Plakjes rookvlees (is het rookvlees?) even in een oven van 200’ C. Na een paar minuten zijn ze knappend. Komt van Janneke vreugdenhil die op NRC kookt-tv een salade maakt met avocado e.d. en daar rookvlees ‘chips’ bij. Sterkte!

Geef een reactie