Meneer geeft een workshop



Enige tijd geleden kreeg meneer een email. Of hij, voor een vrijgezellenfeest, een workshop ‘worst maken’ wilde geven. De huwbare dame in kwestie hield erg van koken en met name van worst, vandaar. Twee dozijn onwillige slagers in de regio Utrecht waren meneer al voorgegaan. Zeventien maagden waren de wanhoop nabij. Meneers reddershart ging harder kloppen. En een groep dames verzameld rond meneers worst, enfin… u begrijpt dat meneer volmondig instemde. Niet alleen overigens, de onvolprezen Tijs, kok op lokatie, stond hem terzijde.

En zo draaide vorige week zeventien bevallige deernes aan meneers molens, speelden met twintig meter darm, en persten professioneel vijf kilo vlees tot een reeks prachtige worstjes. Een stuk of zes eveneens in het kader van de workshop ter plekke gefabriceerde salades en ontelbare flessen drank vonden ook hun weg naar tafel. BBQ erbij. Het was een mooie avond.

En…het beviel meneer dusdanig dat hij dit wel vaker wil doen. Kom maar op met uw vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes,  culinaire verjaardagsfeestjes of alternatieve kerstviering!

 1. 1
  petrvs

  Met zijn apparaat trekt hij volle zalen
  Zijn volgelingen willen vlees vermalen
  Hun darmen vullen met gemalen beesten
  Met vette handen blijven feesten
  Maar volgens het evangelie van deze worstprofeet
  Wordt je ooit datgeen je eet

  was getekend Hans worst

 2. 4
  Michiel

  Vorig seizoen heb ik zelf wat worstjes gemaakt en dit najaar wil ik er nog een aantal maken. Wil graag beter worden in de edele kunst van het worstmaken, dus als er een workshop volgt waarbij ik me op kan geven als eenling, dan graag!

Geef een reactie