Zo moet het dus


Meneer Wateetons komt sporadisch, na veel werk, wel eens met één eend of duif thuis. Hij begrijpt nu dat hij het helemaal verkeerd aanpakt.

(foute site alert)

 1. 1
  Bar-B-Coa

  Op mijn blogje bestede ik aandacht aan jouw artikeltje in HP/ de Tijd. Omdat ik het een heel vermakelijk verhaal vond, maar zeker omwille van de te verwachten reacties.

  De laatste (tot op heden) vergelijkt ‘jouw manier van denken’ en dat van mensen die dit wel lollig vinden (zoals ik, zij de gek) met pedofielen en pyromanen. Nu snap ik de vergelijking niet echt, of eigenlijk echt niet, maar het bewijst maar weer eens hoe ‘genuanceerd’ mensen zijn 😉

  Het onderschrijft ook wel mijn mening over ‘de Nederlander’ die zijn stukje vlees clean en zonder enige reverentie naar de bron en oorsprong op hun barbecue/ bordje willen hebben liggen. Er zijn zelfs mensen die denken dat wij herbivoren zijn. En dat wij er vooral allemaal zo over moeten denken. Desnoods met overheidsdwang, dan wel met sociale uitsluiting.

  Nu twijfel ik sterk aan de waarheidsgetrouwheid van jouw ‘story’ maar anderzijds heb ik zoiets van: ‘waarom ook niet?’. Ben ik nu een heel slecht mens… 😆

 2. 2
  Meneer Wateetons

  Dank! Leuk stukje. De reacties zijn inderdaad altijd genieten. De link met pedofielen ontging me ook een beetje. Zal wel iets zijn met rationaliseren. “Pedofielen (=slecht) rationaliseren ook dus meneer heeft ongelijk (en =slecht).”

  Meneer heet overigens NIET, hij herhaalt NIET, Sjoerd Mulder. Dit is slechts zijn mede-auteur van het handboek voor de vinex-jager (www.handboekvoordevinexjager.nl).

  En over het waarheidsgehalte, tja. Lees de rest van wateetons.com, het handboek en trek je conclusie.

 3. 3
  Bar-B-Coa

  Dank meneer Wat Eet Ons (of is het Hunnie :wink:) voor uw reactie.

  Ik pas even het ‘Sjoerd Mulder’ stukje aan. Straks staat de politie en/ of een ploegje ‘dierenactivisten’ bij de heer Mulder aan de deur 😛

Geef een reactie