Meneer heeft (weer eens) uw hulp nodig


U weet het. Meneer schrijft, tezamen met de onvolprezen zeldenblogger Sjoerd Mulder, een boek. Een leuk boek, durf ik zelfs te stellen. 70% kennis – 30% grappen. Of misschien andersom, het is nog niet helemaal klaar. Leuk in ieder geval.

Maar daar is thans hulp bij nodig. Een stukje crowdsourcing, zo u wilt. Sjoerd en meneer wonen namelijk in Amsterdam. Dat kunnen zij een ieder aanraden, ware het niet dat, zeg, een Jan Linders- of Nettorama supermarkt niet te befietsen is. Normaal ook iets waar we niet van wakker liggen, maar toevallig wel bij het schrijven van Het Boek.

Woont u in de buurt van een van de volgende supermarkten, en heeft u een kwartiertje over deze week? Neem dan contact op met uw goede vriend meneer[monkeytail]wateetons.com. Hij zal u uitleggen wat de bedoeling is.

 • Jan Linders (jeeeh)
 • Nettorama (dank)
 • Golff/E-markt (hoera)
 • Poiesz (en ook gecoverd)
 • Sanders supermarkt

(Mocht ‘uw goede vriend’ niet voldoende aansporing zijn: onder de hulptroepen worden twee met schimmel gesigneerde worstboeken verloot.)

 

 

 1. 3
  Edith

  Hè, Nettorama al vergeven, daar ben ik vanmiddag. Er zou ook een Jan Linders hier in de buurt moeten zijn, als u daar niemand voor vindt, ga ik er naar op zoek!

 2. 6
  Okkie

  Jammer, net weg uit Ljouwerd, waar ik geregeld bij de Poiesz kwam. Had meneer graag geholpen, en kans gemaakt op een beschimmelde handtekening…

Geef een reactie