zaterdag vanaf 19:00 Underground Boeren Markt – kersteditie


Een ode aan de aanrechtboer(in) en haar/zijn microproduct, maar natuurlijk ook aan het seizoen. De vijfde undergroundboerenmarkt (#UBKNM) in de avond van 17 december a.s. is een etalage vol kerstheerlijkheden. Van stoofpeertjeschutney tot aardpeercompôte en eggnog-ijs.

Reken op: eggnog-ijs, Indiase moth bean soup; historische kruidenmengsels, buns met pulled pork, Wolfie Mozarts Wiener Punsch (zelf glas meenemen voor korting!), pompoenhummus; kerstige bietendip, kweeperengelei; carne de membrillo; vijgen-walnotenrolletjes e.a, zelfgemaakte biologische Bourbon-vanillesuiker & -extract; vierkleurenfinanciers; citroen-vanillekoekjes à la fleur de sel; sneeuwvlokjes; hazelnoot-nougatkoekjes, homemade tomatoketchup; vanillesuiker; kimchi; aardpeercompôte uit eigen moestuin e.a., gingerbeer; jerk marinade; pom, vanillezout; pittige gerookte amandelen, stoofperenchutney; worteljam; appel-tomaatjam; grapefruitlikeur; rabarberlikeur; pruimenwijn, steamed buns, stoofpeertjes-wittechocoladejam; winterse jam; grapefruit-cranberryjam, red hot chillipaste e.a., ambrosiatruffels, empanadas; gedroogde Iraanse-citroenenlimonade; limited edition zelfgebijde heidehoning, kalfspastei, koekenmannetjes, sneeuwsterren e.a. kerstkoekjes en mini X-mas brownies

Met als special X-mas appearance: de eetbare kerstjellyshow van @beingajellybar!

En natuurlijk, de kaaklijn, biceps en worst van Meneerrrrr Wateetooooons!

17 december, 19:00 tot 23:00 op een vanavond bekend te maken locatie in het centrum van Amsterdam.

Geef een reactie