Over worst, zelf maken |

zaterdag vanaf 19:00 Underground Boeren Markt – kersteditie

Een ode aan de aanrechtboer(in) en haar/zijn microproduct, maar natuurlijk ook aan het seizoen. De vijfde undergroundboerenmarkt (#UBKNM) in de avond van 17 december a.s. is een etalage vol kerstheerlijkheden. Van stoofpeertjeschutney tot aardpeercompôte en eggnog-ijs.

Reken op: eggnog-ijs, Indiase moth bean soup; historische kruidenmengsels, buns met pulled pork, Wolfie Mozarts Wiener Punsch (zelf glas meenemen voor korting!), pompoenhummus; kerstige bietendip, kweeperengelei; carne de membrillo; vijgen-walnotenrolletjes e.a, zelfgemaakte biologische Bourbon-vanillesuiker & -extract; vierkleurenfinanciers; citroen-vanillekoekjes à la fleur de sel; sneeuwvlokjes; hazelnoot-nougatkoekjes, homemade tomatoketchup; vanillesuiker; kimchi; aardpeercompôte uit eigen moestuin e.a., gingerbeer; jerk marinade; pom, vanillezout; pittige gerookte amandelen, stoofperenchutney; worteljam; appel-tomaatjam; grapefruitlikeur; rabarberlikeur; pruimenwijn, steamed buns, stoofpeertjes-wittechocoladejam; winterse jam; grapefruit-cranberryjam, red hot chillipaste e.a., ambrosiatruffels, empanadas; gedroogde Iraanse-citroenenlimonade; limited edition zelfgebijde heidehoning, kalfspastei, koekenmannetjes, sneeuwsterren e.a. kerstkoekjes en mini X-mas brownies

Met als special X-mas appearance: de eetbare kerstjellyshow van @beingajellybar!

En natuurlijk, de kaaklijn, biceps en worst van Meneerrrrr Wateetooooons!

17 december, 19:00 tot 23:00 op een vanavond bekend te maken locatie in het centrum van Amsterdam.


0 reacties op “zaterdag vanaf 19:00 Underground Boeren Markt – kersteditie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Fermenteren met het Klokhuis en Meneer Wateetons

Het klokhuis. Wie is er niet groot mee geworden? Al 35 jaar leert het TV programma kinderen van 7-12 hoe de wereld in elkaar steekt, in de breedste zin des woords. Onlangs viel Meneer de allergrootste eer uit zijn carrière ten deel: de kinderen van nu en de toekomst iets wijzer maken over…. fermenteren.


Hongaarse droge worst

De bekendste Hongaarse droge worsten

Worstmaker Meneer Wateetons beschrijft én proeft de beroemdste Hongaarse droge worst soorten. Van Gyulai, tot Csabai tot Téliszalámi kolbász.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
27 okt
Live online workshop cider maken 20:30 tot 22:00 uur

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

03 nov
Live online workshop ossenworst maken 20:30 tot 22:00 uur

12 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (1) Meerdere dagen

19 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (2) Meerdere dagen

01 dec
Live online workshop droge workshop worst maken 20:30 tot 22:00 uur

02 dec
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend