Totaalplaatje

Totaalplaatje


Goede voornemens. Niets menselijks is meneer vreemd. Zo is daar, minder vlees eten, maar wel goed en lekker. Dus gewoon lekker veel worst. Of anders wel, een stukje bewuster naar het totaalplaatje van de dingen kijken. Appel-eitje, dus. Kom maar op met dat 2012. Om daad bij woord te dingesen probeert hij al weken mozzarella te maken. En laat hij weliswaar de oliekachel in buitenhuisje Wateetons loeien als een malle, maar maakte wel gebruik van de warmte om zijn eten te bereiden. Hoppatee, totaalplaatje in your face, yo.


 1. 1
  Harrie

  Ah, mooi, ik begon me al zorgen te maken dat Meneer alleen maar op de interwebz zat te zitten te hangen liggen enzo … en geen eigen fabeltastische keukendingetjes meer deed. Een angstaanjagende gedachte, die gelukkig door deze ‘buitenhuis-gemaakte’ maaltijd, whatever it may be, wordt verjaagd.Phwew, net op tiet, Meneer!

  Meer van dit, zeg ik u! Meer!

  Sappig nieuwjaar nog, Meneer!
  (de zesde januari is de laatste dag dat ‘het mag’ dus nog net op de valreep)

 2. 2
  Peter

  Meneer, leuk dat u mozzarella aan het dingesen bent. Klinkt heel spannend en ook best lekker, maar hoe doet u dat? En levert het ook iets eetbaars op zonder dat de inhoud van de buik alle kanten op wil, behalve de goede? Ik hoop dat we dat nog mogen horen van u zodat ik een perfecte Caprese kan maken van eigen makelij, zonder buffels te hoeven houden, drie-hoog-achter in De Pijp. Bij voorbaat reeds veel dank!

Geef een reactie