zelf maken |

Totaalplaatje

Goede voornemens. Niets menselijks is meneer vreemd. Zo is daar, minder vlees eten, maar wel goed en lekker. Dus gewoon lekker veel worst. Of anders wel, een stukje bewuster naar het totaalplaatje van de dingen kijken. Appel-eitje, dus. Kom maar op met dat 2012. Om daad bij woord te dingesen probeert hij al weken mozzarella te maken. En laat hij weliswaar de oliekachel in buitenhuisje Wateetons loeien als een malle, maar maakte wel gebruik van de warmte om zijn eten te bereiden. Hoppatee, totaalplaatje in your face, yo.0 reacties op “Totaalplaatje
  1. Ah, mooi, ik begon me al zorgen te maken dat Meneer alleen maar op de interwebz zat te zitten te hangen liggen enzo … en geen eigen fabeltastische keukendingetjes meer deed. Een angstaanjagende gedachte, die gelukkig door deze ‘buitenhuis-gemaakte’ maaltijd, whatever it may be, wordt verjaagd.Phwew, net op tiet, Meneer!
    Meer van dit, zeg ik u! Meer!
    Sappig nieuwjaar nog, Meneer!
    (de zesde januari is de laatste dag dat ‘het mag’ dus nog net op de valreep)

  2. Meneer, leuk dat u mozzarella aan het dingesen bent. Klinkt heel spannend en ook best lekker, maar hoe doet u dat? En levert het ook iets eetbaars op zonder dat de inhoud van de buik alle kanten op wil, behalve de goede? Ik hoop dat we dat nog mogen horen van u zodat ik een perfecte Caprese kan maken van eigen makelij, zonder buffels te hoeven houden, drie-hoog-achter in De Pijp. Bij voorbaat reeds veel dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

varkensaspic

Varkensaspic recept

Een mooie varkensaspic, zeker als deze op natuurlijke wijze gemaakt is, is een kunststukje en een smaakexplosie. Check het filmpje en recept.


Fermenteren met het Klokhuis en Meneer Wateetons

Het klokhuis. Wie is er niet groot mee geworden? Al 35 jaar leert het TV programma kinderen van 7-12 hoe de wereld in elkaar steekt, in de breedste zin des woords. Onlangs viel Meneer de allergrootste eer uit zijn carrière ten deel: de kinderen van nu en de toekomst iets wijzer maken over…. fermenteren.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
23 mei
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen

01 jun
Live online workshop vegan yoghurt maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

02 jun
Workshop Kop tot Staart Gans – Op locatie 18:30 tot 23:00 uur | € 99.00

08 jun
Live online workshop wecken en inmaken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

15 jun
Workshop worst maken – op locatie 18:30 tot 23:00 uur | € 99.00

22 jun
Live online workshop ‘sous vide koken’ 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

29 jun
Live online workshop sojasaus maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend