zelf maken |

Totaalplaatje

Goede voornemens. Niets menselijks is meneer vreemd. Zo is daar, minder vlees eten, maar wel goed en lekker. Dus gewoon lekker veel worst. Of anders wel, een stukje bewuster naar het totaalplaatje van de dingen kijken. Appel-eitje, dus. Kom maar op met dat 2012. Om daad bij woord te dingesen probeert hij al weken mozzarella te maken. En laat hij weliswaar de oliekachel in buitenhuisje Wateetons loeien als een malle, maar maakte wel gebruik van de warmte om zijn eten te bereiden. Hoppatee, totaalplaatje in your face, yo.0 reacties op “Totaalplaatje
  1. Ah, mooi, ik begon me al zorgen te maken dat Meneer alleen maar op de interwebz zat te zitten te hangen liggen enzo … en geen eigen fabeltastische keukendingetjes meer deed. Een angstaanjagende gedachte, die gelukkig door deze ‘buitenhuis-gemaakte’ maaltijd, whatever it may be, wordt verjaagd.Phwew, net op tiet, Meneer!
    Meer van dit, zeg ik u! Meer!
    Sappig nieuwjaar nog, Meneer!
    (de zesde januari is de laatste dag dat ‘het mag’ dus nog net op de valreep)

  2. Meneer, leuk dat u mozzarella aan het dingesen bent. Klinkt heel spannend en ook best lekker, maar hoe doet u dat? En levert het ook iets eetbaars op zonder dat de inhoud van de buik alle kanten op wil, behalve de goede? Ik hoop dat we dat nog mogen horen van u zodat ik een perfecte Caprese kan maken van eigen makelij, zonder buffels te hoeven houden, drie-hoog-achter in De Pijp. Bij voorbaat reeds veel dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Fermenteren met het Klokhuis en Meneer Wateetons

Het klokhuis. Wie is er niet groot mee geworden? Al 35 jaar leert het TV programma kinderen van 7-12 hoe de wereld in elkaar steekt, in de breedste zin des woords. Onlangs viel Meneer de allergrootste eer uit zijn carrière ten deel: de kinderen van nu en de toekomst iets wijzer maken over…. fermenteren.


Hongaarse lángos recept

Recept Hongaarse lángos – de communistische pizza

Een van de eerste Hongaarse klassiekers die we probeerden was lángos. De volvette communistische getto-pizza. Hier een recept.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
27 okt
Live online workshop cider maken 20:30 tot 22:00 uur

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

03 nov
Live online workshop ossenworst maken 20:30 tot 22:00 uur

12 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (1) Meerdere dagen

19 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (2) Meerdere dagen

01 dec
Live online workshop droge workshop worst maken 20:30 tot 22:00 uur

02 dec
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend