boodschappen, kookbeslommeringen, van alles |

Pakjes en zakjes extravaganza

Opruimwoede in huize Wateetons. Laadjes leeg (iemand nog behoefte aan anderhalve kilo lege batterijen? Meeste AA, maar ook enkele unieke AAA-exemplaren), voorraadkast leeg (geen mens heeft zoveel muesli nodig, zeker iemand die geen muesli eet) en dozen-met-dingen leeg. Zo ging meneer ook door zijn zakjes-pakjes-bakje heen. Zie hier de opbrengst, in 5 patente megapixels. Wat is het ergste dat u tegen komt? (Niet aan Karin doorvertellen graag).

 


0 reacties op “Pakjes en zakjes extravaganza
  1. Sommige producten weet ik niet te plaatsen maar het is zoals gezegd, iedereen heeft wel zo’n verzameling. Bij mij slingeren ook een paar zakjes Asli boemboe door de kast. ooit gekocht maar eigenlijk maak ik het toch altijd zelf.
    Alleen de California bouillonblokjes vind ik wel erg zout en weinig met bouillon te maken hebben. Maar ach, echt schamen hoef je je niet.
    (Gelukkig zie ik geen pakje aardappelpuree…)

  2. Het komt allemaal wel redelijk bekend voor. Hier geen vleesbouillonblokjes, maar er zijn voldoende groente-, paddenstoelen- en knoflookbouillonblokjes te vinden. Alleen vanillesuiker heb ik (denk ik) echt niet meer in huis. Wel vind ik af en toe gemummificeerde vanillestokjes. Wat natuurlijk zonde is.
    Wasknijpers zijn wel handig, maar ik ben tegenwoordig helemaal aan de zakafsluiters van de Hema. Die blijven echt vastzitten. Dan heb je niet zo’n doos met open zakjes en losse wasknijpers.

  3. Er liggen bijzonder veel bekende zaken tussen (inclusief de wasknijpers die hier ook regelmatig kwijtraken na gebruik) maar ik blijf me afvragen wat er in dat gele Jola flesje zit, helemaal bovenaan, reachts van het midden. Kleurstof? Of smaakstof?

  4. Ja, inval bij Karin ! Lijkt me leuk ende leerzaam.
    Maar inderdaad, waar blijven die wasknijpers? Zitten die allemaal ergens op een vakantie-eiland met de idem verdwenen linkersokken?

  5. Foelie zou in een worstmengsel kunnen, met boemboes nog snel een rijsttafel maken? Nee, zo’n verzameling heb ik niet. Alles in de kastjes wordt gebruikt. Zou er geeneens ruimte voor hebben.Gewoon zout ipv bouillon gebruiken vanaf nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

Chips van de Week – Boundless chipotle & Lime

Deze week in ‘Chips van de Week’: Meneer Wateetons proeft Boundless chipotle & lime chips. Geactiveerde chips die goed voor je guthealth zijn? Wut? En zijn ze ook lekker?


Kombucha reanimatie. Kun je een verwaarloosde SCOBY tot leven wekken?

Meneer Wateetons, het type dat vol enthousiasme met honderd projectjes begint om ze vervolgens weer allemaal te verwaarlozen, probeert een jaar lang uitgedroogde kombucha SCOBY tot leven te wekken.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
30 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

31 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

09 sep
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

10 sep
Driedaagse cursus fermenteren (dinsdagen) Meerdere dagen

18 sep
Live online workshop “natto maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

16 okt
Live online workshop “rook- en knakworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

29 okt
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp