boodschappen, kookbeslommeringen, van alles |

Pakjes en zakjes extravaganza

Opruimwoede in huize Wateetons. Laadjes leeg (iemand nog behoefte aan anderhalve kilo lege batterijen? Meeste AA, maar ook enkele unieke AAA-exemplaren), voorraadkast leeg (geen mens heeft zoveel muesli nodig, zeker iemand die geen muesli eet) en dozen-met-dingen leeg. Zo ging meneer ook door zijn zakjes-pakjes-bakje heen. Zie hier de opbrengst, in 5 patente megapixels. Wat is het ergste dat u tegen komt? (Niet aan Karin doorvertellen graag).

 


0 reacties op “Pakjes en zakjes extravaganza
 1. Sommige producten weet ik niet te plaatsen maar het is zoals gezegd, iedereen heeft wel zo’n verzameling. Bij mij slingeren ook een paar zakjes Asli boemboe door de kast. ooit gekocht maar eigenlijk maak ik het toch altijd zelf.
  Alleen de California bouillonblokjes vind ik wel erg zout en weinig met bouillon te maken hebben. Maar ach, echt schamen hoef je je niet.
  (Gelukkig zie ik geen pakje aardappelpuree…)

 2. Het komt allemaal wel redelijk bekend voor. Hier geen vleesbouillonblokjes, maar er zijn voldoende groente-, paddenstoelen- en knoflookbouillonblokjes te vinden. Alleen vanillesuiker heb ik (denk ik) echt niet meer in huis. Wel vind ik af en toe gemummificeerde vanillestokjes. Wat natuurlijk zonde is.
  Wasknijpers zijn wel handig, maar ik ben tegenwoordig helemaal aan de zakafsluiters van de Hema. Die blijven echt vastzitten. Dan heb je niet zo’n doos met open zakjes en losse wasknijpers.

 3. Er liggen bijzonder veel bekende zaken tussen (inclusief de wasknijpers die hier ook regelmatig kwijtraken na gebruik) maar ik blijf me afvragen wat er in dat gele Jola flesje zit, helemaal bovenaan, reachts van het midden. Kleurstof? Of smaakstof?

 4. Ja, inval bij Karin ! Lijkt me leuk ende leerzaam.
  Maar inderdaad, waar blijven die wasknijpers? Zitten die allemaal ergens op een vakantie-eiland met de idem verdwenen linkersokken?

 5. Foelie zou in een worstmengsel kunnen, met boemboes nog snel een rijsttafel maken? Nee, zo’n verzameling heb ik niet. Alles in de kastjes wordt gebruikt. Zou er geeneens ruimte voor hebben.Gewoon zout ipv bouillon gebruiken vanaf nu?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Misschien vind je dit ook leuk

Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.


csalamádé csípõs Hongaarse ingelegde groente

Csalamádé csípõs – Hongaarse ingelegde groente

Hongaarse csalamádé csípõs, geraspte en gemengde ingelegde groente. Een soort zoet-zure zuurkool van verschillende groenten. Lekker pittig en ontzettend makkelijk en snel te maken.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
17 sep
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

24 sep
Wateetons Wilde weekend in Zweden – september 2021 Meerdere dagen | € 99

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

02 dec
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen

Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend