Mine! All Mine!

Mine! All Mine!


 

Wat een rijkdom. Een Amsterdams volkstuintje, een vierkante meter of 40, voor meneer alleen. Vooruit, dochter Wateetons mag er slakken vangen en mevrouw mag op een bankje mooi zitten zijn. Maar verder alleen voor meneer. Minder dan vijf minuten fietsen van Casa Wateetons. De tegeltjepaadjes liggen er al, er staan wat stokken en het onkruid is vers gewied. En dat voor €22,50 per jaar. Daar gaat meneer eens fijn dingetjes verbouwen. Er komen in ieder geval een paar druivenstokken en mevrouw Wateetons wil een bessentuin. Jammer dat er geen varkentjes in mogen, maar je kunt niet alles hebben. Ach, die houden waarschijnlijk toch nog meer van bessen dan mevrouw. En meneer wil niet hoeven kiezen tussen mevrouw en zijn varkentjes. Het is maar beter zo.

En nu hups naar marktplaats voor wat tuingereedschap en naar de zaaikalender voor de groente kansrestantjes.

 1. 1
  MoederWateetons

  Tuingereedschap op Marktplaats? Als je in de buurt bent…ik heb het nodige overcompleet. Heb je ook wat aan een tuinslang?

 2. 3
  Job

  Maar meneer is inmiddels afgeoefend in grondwerk. Misschien mag een archaische handpomp wel? A’dam? Een buis van een 2m zal wel genoeg zijn. En goed voor de biceps – dat ook. Ik zeg: win-win.

  Tipje: neem even contact op met Eemlook, die hebben de meest leuke soorten knoflook. In november teentjes planten ( cm. of 10 diep, zo’n 15cm uit elkaar ) is in mei-juni heerlijke knoflookstengels, en eind augustus een mooie bol per geplante teen. Niet verkeerd.

Geef een reactie