Zaterdag IJburg: Meneer host Elle Eten’s eerste Potluck


Van de Elle Eten site:

Het leek ons leuk om eens met z’n allen bij elkaar te komen én elkaars keukenhits te proeven. We nodigen je dus uit om je lekker uit te sloven en je beste aardappelsalade, gazpacho, zelfgebakken brood of sinaasappelcake mee te nemen. Als dat niet een veelbelovende schranspartij is! Daar moet natuurlijk ook wat bij gedronken worden, dus wij zorgen voor de wijn in de vorm van een giga FLESMOB!

POTLUCK?

Een potluck is een groepsdiner waarbij iedereenzelfgemaakt eten meebrengt om met elkaar te delen. En dan nét iets meer dan je zelf zou opeten. Na binnenkomst worden alle gerechten op lange tafels gezet. (Zet je naam op een stickertje op je schaal, of gebruik wegwerpservies.) Wij regelen de opscheplepels, bestek, bordjes en servetjes.

FLESMOB

In samenwerking met de Wijnalmanak organiseren we een Flesmob tijdens de Potluck. Alle (!) flessen wijn die gefotografeerd zijn voor de nieuwe Wijnalmanak nemen we voor jullie mee. De wijnexperts van de almanak vertellen er nog een leuk verhaal bij.

DETAILS

Wanneer: zaterdag 22 september 2012
Hoe laat: 18.30 – 21.30 uur
Entree: zelfgemaakt gerecht + € 5 (incl. wijn, koffie & foodiebag!)
Locatie: IJburg College, Pampuslaan 1, Amsterdam (IJburg)
Tickets: kaartjes koop je hier >

De ELLE Eten Potluck is inclusief wijn, Wijnalmanak-wijnproeverij en ludieke quiz met prijzen. Onze stercolumnist Meneer Wateetons praat de avond aan elkaar. Na afloop krijg je ook nog een foodiebag met cadeautjes mee.

LAAT JE HOREN

Weet je al wat je gaat maken? Laat ‘t vast weten op Facebook.com/elleeten of twitter het ons @ELLEeten#EEpotluck.

 

Geef een reactie