van alles |

Cadeautjes!

Als wereldberoemde en ruimbebicepte fooddingeser krijg je nog wel eens wat. Persberichten voornamelijk. En uitnodigingen voor openingen en boekpresentaties op dagen dat meneer zijn daaglijks brood verdient. Maar af en toe zit er ook een een zak chips, boek of een kruidenmixje in de postbus waar je ook in het weekend nog wat aan hebt.

Original Spices Jonnie Boer

Jonnie Boer en zijn consorten van Euroma stuurden een charmante en persoonlijke uitnodiging aan meneer, én mevrouw en dochter Wateetons om Jonnie’s nieuwe kruidenmixen te komen proeven in De Librije. Daar zeg je geen nee tegen natuurlijk, behalve in gevallen dat je het wel doet. Omdat je bijvoorbeeld moet werken als een gewone, niet wereldberoemde maar gelukkig wel ruim bebicepte meneer. Spijtig. Het kruidenpotje bleek overigens geen mixje te bevatten maar échte specerijen zoals kaneel, nootmuskaat, steranijs, foelie, piment en peper. Dat belooft wat. Een goede molen erbij en draaien maar. Meneer mikte op de betreffende woensdag na Librijeloze werktijd maar wat van de specerijen in een maissoepje. Best lekker, maar hij vermoedt dat Jonnie er iets originelers mee had kunnen doen.
www.originalspices.nl
Goulash@home

Of meneer geen trek had in goulash. De laatste die hem dat vroeg was moeder Wateetons, toen hij terugkwam met een slecht cijfer voor zijn SO Duits. Het werd dus wel weer eens tijd. Diezelfde avond stond er een leuk meisje voor de deur met twee warme bekers. Goulash@home is een nieuw thuisbezorginitiatief met een tamelijk scherpe focus: Goulash. Bij je thuis. Klaar. Ze  bieden twee varianten, vegetarisch en met rundvlees. Meneer en mevrouw waren er bijzonder over te spreken. Smakelijke zacht gestoofde goulash met lekker grove stukken aardappel, courgette, wortel en paprika begeleid door een stuk brood, een bakje crème fraîche en een kuipje chili-olie voor optionele pit. Met één kleine portie van 7 euro, inclusief bezorgkosten heb je zowel een volwaardige maaltijd als een goed gevoel over calorie-inname, je 200 gram groente, je portemonnee en de hoeveelheid tijd die je avond over houdt om aan je autobiografie te werken.
Bestellen kan 7 dagen per week tussen 17.00 en 22.00 uur via 06 16394750 of  Twitter en Facebook, een website volgt. Vooralsnog alleen in Amsterdam.
Chocolade van Doppio Espresso

Dat goede gevoel over zichzelf was meneer dankzij cadeautje nummer drie snel weer kwijt. Drie soorten chocolade, van Doppio espresso, de helaas niet in meneer’s woonplaats gevestigde espresso, thee (en chocolade)-winkel. Gelukkig bezorgen ze ook. Alhoewel, gelukkig… De hip vormgegeven Powdered Pecan, Undercover Almonds en Grainy Billy chocolade-muesli bars gingen net even sneller op dan meneer zich had voorgenomen. Te lekker. Dat werd weer rennen naar de sportschool.
www.doppio-espresso.nl
Ook cadeautjes aan meneer sturen? Dat kan!


0 reacties op “Cadeautjes!
  1. Voor wie niet zomaar spontaan cadeautjes in de schoen krijgt; op naar de Jumbo want daar staan die mooie blikjes gewoon in het schap. En ik moet zeggen de peper en kaneel van Jonnie zijn een stuk beter dan wat er normaal in die miezerig kleine zakjes zit. Alleen wel jammer dan hij niet kon kiezen tussen gemalen kaneel en stokjes. Nu moet je de stokjes uit het poeder vissen en betreuren dat de rest al gemalen is.

  2. En voor alle iedereen die niet in Amsterdam woont maar wel zin heeft in de echte Hongaarse goulash (met rund, kip, wildzwijn of hert) kun je terecht op de site van lekkersuithongarije.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
01 feb
Live online workshop “mosterd maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

03 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

06 feb
Driedaagse cursus fermenteren Meerdere dagen

08 feb
GRATIS live online workshop “kaassoufflés maken” 20:30 tot 22:00 uur | € Gratis

15 feb
Live online workshop “leverworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

08 mrt
Live online workshop “écht krokante zoete aardappelpatat maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

15 mrt
Culicollab: Meneer Wateetons & Nils Koster – live online workshop “Goudse kaas maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 14.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend