boodschappen |

Cadeautjesweek bij Wateetons

Als eetschrijver met gouden pen en titanium sixpack krijg je nog wel eens cadeautjes toegestopt. Meestal van goud noch titanium, maar daarom wel minder leuk. Deze week staat in het teken van de recente regen van snuisterijen die meneer postbus en hart bevochtigden.

Mevrouw Wateetons heeft een abonnement op de glossybox. Niets vrouwelijks is haar vreemd. Elke twee weken opent ze kirrend haar fraai vormgegeven verrassingspakketje met tubetjes handcrème, eyeliner en mascara.  Oh’s en ah’s en verrukking. Daarna verdwijnen de tubetjes handcrème, de eyeliner en de mascara bij de rest van haar omvangrijke collectie tubetjes handcrème, eyeliner en mascara. Maar toch. Dat moment van het ontvangen van de box, het openen, de verrassing. Elke twee weken jarig.

Dus toen meneer Wateetons, die, zo moet hij erkennen, zijn jongegod-uiterlijk in belangrijke mate te danken heeft aan de tubetjescollectie van mevrouw, las over de FoodWeLove-box dacht hij ‘Ja!’ Een tubetjes-en-cremetjesverrassingsbox, maar dan met eten. Briljant. Een paar weken later had hij er één in huis. Kirrend maakte hij hem open. Nu staat of valt zo’n box met de vormgeving en inhoud. Het moet voelen als een cadeautje, en de ingrediënten moeten je blij maken. De box die meneer kreeg was samengesteld door de Engelse Chris Naylor, van restaurant Vermeer. De inhoud was dan ook mild Brits georiënteerd, met een mix voor scones, Black Fox cider en Spring Dandelion & Burdock frisdrank. Verder chocolade van Jon Scobey, voormalig patissier bij Vermeer, olijfolie uit Foggia van Meeuwig & Zn en Remeker kaas. Blij makende cadeautjes dus, en gezellig en met zorg verpakt bovendien. Meneer schatte de retailvalue op een eurootje of dertig. Met een abonnement kost een doos €24.95, geen slechte deal dus. Dat meneer en u al een omvangrijke collectie van goede cider, chocolade en kaas hebben mag de pret niet drukken. Het gaat om het gevoel. Elke maand jarig.

www.foodwelove.nl


0 reacties op “Cadeautjesweek bij Wateetons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Hongaarse droge worst

De bekendste Hongaarse droge worsten

Worstmaker Meneer Wateetons beschrijft én proeft de beroemdste Hongaarse droge worst soorten. Van Gyulai, tot Csabai tot Téliszalámi kolbász.


Meneer wateetons proeft: WildWestland vegan kaas review

Meneer Wateetons, fan van de Vegetarische Slager, proeft in deze review de eerste vegan kaasjes van WildWestland, van dezelfde makers.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
27 okt
Live online workshop cider maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

03 nov
Live online workshop ossenworst maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

10 nov
Live online workshop limoncello maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

12 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (1) Meerdere dagen

19 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (2) Meerdere dagen

24 nov
Live online workshop groente charcuterie maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend