boodschappen |

Cadeautjesweek bij Wateetons

Als eetschrijver met gouden pen en titanium sixpack krijg je nog wel eens cadeautjes toegestopt. Meestal van goud noch titanium, maar daarom wel minder leuk. Deze week staat in het teken van de recente regen van snuisterijen die meneer postbus en hart bevochtigden.

Mevrouw Wateetons heeft een abonnement op de glossybox. Niets vrouwelijks is haar vreemd. Elke twee weken opent ze kirrend haar fraai vormgegeven verrassingspakketje met tubetjes handcrème, eyeliner en mascara.  Oh’s en ah’s en verrukking. Daarna verdwijnen de tubetjes handcrème, de eyeliner en de mascara bij de rest van haar omvangrijke collectie tubetjes handcrème, eyeliner en mascara. Maar toch. Dat moment van het ontvangen van de box, het openen, de verrassing. Elke twee weken jarig.

Dus toen meneer Wateetons, die, zo moet hij erkennen, zijn jongegod-uiterlijk in belangrijke mate te danken heeft aan de tubetjescollectie van mevrouw, las over de FoodWeLove-box dacht hij ‘Ja!’ Een tubetjes-en-cremetjesverrassingsbox, maar dan met eten. Briljant. Een paar weken later had hij er één in huis. Kirrend maakte hij hem open. Nu staat of valt zo’n box met de vormgeving en inhoud. Het moet voelen als een cadeautje, en de ingrediënten moeten je blij maken. De box die meneer kreeg was samengesteld door de Engelse Chris Naylor, van restaurant Vermeer. De inhoud was dan ook mild Brits georiënteerd, met een mix voor scones, Black Fox cider en Spring Dandelion & Burdock frisdrank. Verder chocolade van Jon Scobey, voormalig patissier bij Vermeer, olijfolie uit Foggia van Meeuwig & Zn en Remeker kaas. Blij makende cadeautjes dus, en gezellig en met zorg verpakt bovendien. Meneer schatte de retailvalue op een eurootje of dertig. Met een abonnement kost een doos €24.95, geen slechte deal dus. Dat meneer en u al een omvangrijke collectie van goede cider, chocolade en kaas hebben mag de pret niet drukken. Het gaat om het gevoel. Elke maand jarig.

www.foodwelove.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

Chips van de Week – Boundless chipotle & Lime

Deze week in ‘Chips van de Week’: Meneer Wateetons proeft Boundless chipotle & lime chips. Geactiveerde chips die goed voor je guthealth zijn? Wut? En zijn ze ook lekker?


Hongaarse droge worst

De bekendste Hongaarse droge worsten

Worstmaker Meneer Wateetons beschrijft én proeft de beroemdste Hongaarse droge worst soorten. Van Gyulai, tot Csabai tot Téliszalámi kolbász.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
17 jul
Besloten – Wateetons Werkplaats – workshop quiz zomer 2024 20:30 tot 21:30 uur

30 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

31 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

09 sep
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

10 sep
Driedaagse cursus fermenteren (dinsdagen) Meerdere dagen

18 sep
Live online workshop “natto maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

16 okt
Live online workshop “rook- en knakworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp