Het wordt al een leuk rijtje


 1. 1
  gijsbert

  Wow meneer, wat een lovende woorden allemaal. Heb afgelopen week het boek meegehad op vakantie en helemaal uitgelezen. In vergelijking met Over worst was mijn persoonlijke mening dat het een stuk minder Meneer was. Dit misschien door minder Sjoerd en meer Ingrid, ik weet het niet. Dit voornamelijk in de teksten, maar de kaders maakten het vaak weer goed.
  Ga wel roken door het boek, ben al spullen aan het verzamelen voor een zelfbouwproject.

  • 2
   Meneer Wateetons

   Je hebt een punt. De grapdichtheid is wat naar beneden geschroefd. Deels door de afwezigheid van de aanjagende samenwerking van Sjoerd en Meneer en deels door de wensen van de uitgever hieromtrent. Noem het een sell out van meneer.

   • 3
    Sjoerd

    Tsja. Ik vond het deze keer ook wat tegenvallen. Leuk hoor allemaal, maar er miste iets, ik weet ook niet precies wat. Dat ongrijpbare, dat een mooi boek een geniaal boek maakt. Is het intelligentie, humor, scherpzinnigheid? Ik houd het op ‘the master’s touch’.

Geef een reactie