Nee, zó snij je een wilde ganzenborst

Nee, zó snij je een wilde ganzenborst


2015-12-16 18.34.44

Vlees moet je altijd dwars op de draad snijden. Dat weten jullie natuurlijk wel. Maar kijk eens naar deze wilde ganzenborst. De vezels – de draad- lopen in de breedte, over de korte kant. Om je wilde ganzenborstfilet mals op je kerstbord te krijgen snijd je hem dus in de lengte. Ziet er raar uit, wel het lekkerst. #gavoorgans2015-12-16 18.35.33

  1. 1
    Gijsbert

    U kunt het misschien beter laten snijden. Dat snijden doet u geen goed. Het plaatje had een uitvergroting van uw vinger kunnen zijn. Misschien is voorgesneden ganzeborst iets voor u. En een kinderkeukenmes van de Hema.
    Snap dat u elke avond leest uit de probiotische fermentatie bijbel en dat fermentatie goed is voor uw lichaam, maar voorkomen blijft beter dan genezen. Maarre.. voel het al weer goed?

Geef een reactie