#showusyourvaatwasser

#showusyourvaatwasser


Jup, hij was weer tof die Kop tot Staart-workshop. Een fijne groep mensen, een enthousiaste boer, vrolijke biggen, een inspirerende slager en een spekgladde weg. En een mooi en groot Piétrain varken natuurlijk, met een kont als Kim Kardashian én een complete kop. Ook na het slachten. Dat biedt mogelijkheden. Dus stond meneer op zondagmiddag na drie uur uitkoken en twee rondjes in de vaatwasser met de achterkant van een lepel de restanten prut uit de hersenpan en neusholte te schrapen. Een klusje, maar nu heeft hij wel een mooie schone schedel. Voor eh.. ja wat eigenlijk?

img_20170108_094856

  1. 1
    Gijsbert

    Nu het seperatorvlees nog even uit het putje van de afwasmachine vissen, kruiden, mengen, worsten, koken, frituren en kerstfrikadellen van maken voor de volgende posting.

Geef een reactie