Recept low ‘n slow courgette-gorgonzola soep.

Recept low ‘n slow courgette-gorgonzola soep.


Kook courgette met wat W.U.P.S. Pureer met de staafmixer, breng op smaak met peper en zout en pureer er de gorgonzola in kleine beetjes door de soep. Zet op een laag vuur en laat een avond en een nacht doorpruttelen.

Serveer met water en soda.

 1. 1
  reactie via Facebook

  Zo wilde ik van de week de marinade even koken waar een varkensbil in heeft liggen marineren om het gebarbecuede product nog even mee in te kwasten. Toen kwam vrouwlief thuis en gingen we in de tuin zitten om haar weekenduitje te bespreken…

 2. 3
  Menno Jonker

  Zo wilde ik van de week de marinade even koken waar een varkensbil in heeft liggen marineren om het gebarbecuede product nog even mee in te kwasten. Toen kwam vrouwlief thuis en gingen we in de tuin zitten om haar weekenduitje te bespreken…

 3. 12
  Erik

  Wortel, Ui, Prei, Selderij…Meneer heeft de koksopleiding afgerond dus dan mag je dat soort termen bezigen 😉

 4. 13
  reactie via Facebook

  Ziet eruit als de stoofperen die ik deze winter kookte – ook een avond en een nacht.

Leave a Reply