Meneer eet uit: JACKS

Meneer eet uit: JACKS


Deze diashow vereist JavaScript.

Meneer komt bij de restaurants thuis. Vorige week opende aan de Ferdinand Bol 48 in Amsterdam een ‘juicebar & kitchen’: JACKS. Op de kaart een flink assortiment sappen, (proteine)shakes en detoxdingetjes. Achter de bar meisjes met mooie rugtattoos. Volgens eigenaar Karim mikt JACKS op het ontbijt- en lunchpubliek dat onderweg naar werk of tussen de middag liever een gezonde fruitshake haalt dan een pumkin spice latte en een donut. Bij elke shake wordt dan ook het aantal kilocalorieën vermeld. Een paar sandwiches hebben ze trouwens eveneens, met mager beleg als kip en kalkoen.

Meneer proefde een aantal fruitshakes en die waren heel prima. De ‘Rock ‘n Load’ (boerenkool, broccoli, komkommer, appel en spinazie) nam hij maar even voor kennisgeving aan. Ondanks de belofte dat die zijn ‘health’ zou ‘improven’. Citation needed.

De week erna was hij wel verkouden. Dus tja.

JACKS

Ferdinand Bolstraat 48
1072LL Amsterdam

 1. 3
  Erik

  Misschien niet helemaal goed uit de foto’s af te leiden, maar het lijkt me een behoorlijke zitruimte/vloeroppervlakte voor een tent die zich richt op mensen die onderweg naar werk ff een sappie komen halen.
  Als ze de huurprijs wat zouden drukken hoefden ze ook geen 7 euro per plastic beker te vragen.

  Ik weet dat dit Avocamsterdam is, maar ik vraag me af of dit een lang leven beschoren is.

  Verder wel <3 <3 <3 fitgirls natuurlijk

 2. 5
  Erik

  Ja ik begrijp het concept, maar mijn punt was dat als je die smoothies uit een gat in de muur zou verkopen, je er geen 7 euro voor hoeft te vragen 😉

Geef een reactie