17 foto’s die aantonen dat het weer een geweldige Kop tot Staart workshop was

17 foto’s die aantonen dat het weer een geweldige Kop tot Staart workshop was


Deze diashow vereist JavaScript.

Meneer geeft ze al meer dan drie jaar. Elke maand weer. En elke maand is het, ook voor hem, een feestje: de Kop tot Staart workshop. Gisteren organiseerde hij weer zo’n leerzame, lekkere en vreselijk gezellig dag rondom het prachtige varken. Een interessant verhaal van Beemsterlant’s varken, de geweldige kennis en kunde van Michael ‘the meat cave’ Keur, de prachtige locatie, gastvrijheid, en hapjes van Boergondineren, en natuurlijk de fantastische worsten, boudins, rollades, pulled pork, hamburgers, frikadellen (!) en patés van de deelnemers.

En Meneer Wateetons. Nou ja, die dus ook. Met zijn kaaklijn. Huppelend van enthousiasme. Elke maand weer.

Meedoen? Komende maand hebben we bij wijze van hoge uitzondering geen kop tot staart workshop en in december zit hij ramvol. Maar, in 2018 gaan we door. Meneer is hard bezig met alle data online te zetten. Even een klusje, zeker als je ook nog de laatste correcties van een boek moet doen. Ze komen, echt. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief, ter rechter zijde, dan word je als eerste op de hoogte gesteld.

Geef een reactie