En nu is het klaar


Soms ben je het plotseling helemaal zat. Die koelkast die al een jaar eigenlijk vooral vrieskast waardoor je melk als ijs uit je pak klettert en je groente slechts inspiratie biedt voor je volgende werk: Over Snot. Een ijslaag zo dik dat er al drie bergbeklimmers op verongelukt zijn. Een combi-magnetron waarvan het plateau niet meer draait en het aan-knopje pas contact maakt na de tederste beroering onder een hoek van 36,4 graden. Op dinsdag. Beide apparaten zijn 12+ jaar oud en meegekomen met de aankoop van casa wateetons 2.

Woensdagochtend. He-le-maal zat.

Daar zijn de coolblues van deze wereld voor uitgevonden. Een nieuwe oven en een nieuwe koelkast besteld voor de tweede bak koffie gezet is. A+++ en 250+ liter en een eenvoudig inbouwoventje, maar wel met telescooprails, dat het wel uithoudt tot meneer de keuken in zijn geheel vervangt. Ergens rond de lunch vermoedt hij.
 

Geef een reactie