Veel worstnieuws vandaag! Supermarktleverworst, keuringswaardedrogeworst en de worstbijbel

Veel worstnieuws vandaag! Supermarktleverworst, keuringswaardedrogeworst en de worstbijbel


Leverworsttest

Voor ons worstliefhebbers en -lezers zijn het mooie tijden. Allereerst publiceert het AD vandaag een leverworsttest: ‘Leverworst AH smelt in de mond, die van Aldi is een dooretertje’ van €3,95 tot €0,62 van ambachtelijk tot kiloknaller. De uitslag van de blinde test is op zijn minst interessant te noemen. Lees hier het hele stuk.

Droge worst bij de Keuringsdienst van Waarde

‘Je ziet ze steeds vaker in de supermarkt of slagerij. Witte droge worsten. Maar wat is de witte uitslag op die worsten precies? En waarom hebben andere droge worsten dat niet?’ De keuringsdienst van Waarde ging op zoek naar het antwoord, dat jullie natuurlijk allang weten. Ze kwamen ook bij meneer langs, maar alleen in de voorbereidende research. Hij, noch zijn biceps, noch zijn worst zijn dus te zien in de aflevering die te zien is op donderdag 22-2-2018 om 20:30.

Worstbijbel morgen in de winkels

En het allermooiste nieuws is dat de eerste oplage van Worstbijbel van Meneer Wateetons per morgen in de winkels ligt. Daarin leer je zélf leverworst én droge worst maken. En en passant ook nog verse worst, bloedworst en kookworst. 496 pagina’s lang. Zie www.wateetons.com/worstbijbel

Geef een reactie