Persbericht: uitbreiding van het gezin Wateetons

Persbericht: uitbreiding van het gezin Wateetons


Persbericht

Alfred heeft er een broertje bij. De ferrarirode stopbus van Meneer Wateetons, die wegens robuste schoonheid een permanente plek in de keuken van Wateetons keuken bezet, was al eerder verblijd met de adoptie van een zusje. 

Meneer Wateetons: “Alfred is een beest van een stopper, maar wel een beetje groot. Voor kleine testbatches is zijn volume van 5 liter niet handig. Bovendien zit er nogal wat dood volume in de bocht en moet je hem vastzetten met lijmklemmen.” Een jaar geleden besloot hij daarom er een kleine en goedkope 1 liter stopbus toe te voegen aan de Wateetons familie. “De kleine stopbus bleek een geboortedefect te hebben. De zuignap blijft alleen vast zitten op een stalen werkblad, bij elke andere ondergrond laat zij halverwege het stoppen los.” De gelauwerde auteur van de Worstbijbel zucht: “ze was natuurlijk niet voor niks voor adoptie aangeboden”. Dat is de reden dat er nu een derde stopbus is aangeschaft. De nieuwe stopbus verenigt het beste van de twee gezinsleden: een stabiel verticaal horizontaal design, een volume van 3 liter, klemmen om hem te bevestigen aan elk oppervlak, een lage aanschafprijs en een lekker stijf staande vulbuis. “We noemen hem ‘Arie’ en hij heeft de eerste paar kilo worst al gevuld. De andere twee stoppers waren eerst een beetje jaloers maar inmiddels zijn ze al helemaal gewend. We zijn een gelukkig stop-gezinnetje” lacht een ontspannen Meneer.  

Niet voor publicatie

Zowel Arie als het naamloze minderbegaafde zusje zijn aangeschaft bij Natuurlijkleven.nl voor respectievelijk €69,95 en €29,99. De worstmaker met meer geduld schaft ze bij Aliexpress aan voor één of twee tientjes minder.

  1. 5
    jan

    Net nu ik zelf besloten had dat worst vullen met de Porkert niet goed te doen is en dus een vulbus wil aanschaffen.
    Komt Meneer met een kleine, betaalbare vuller.
    Bedankt Meneer, heeft u een vooruitziende blik?

Geef een reactie