Moet ik me zorgen maken?

Moet ik me zorgen maken?


Hier kwam dochter Wateetons (13) mee aan na meneers verzoek om “een pak volle melk en een halfvolle”.

 1. 7
  Gijsbert

  Helaas, ik ben bang van wel. Snap het wel, de boodschap was onduidelijk. Alle pakken zijn vol, dan bedoelde u misschien een halve volle. Dan klopt het wel weer.

 2. 20
  reactie via Facebook

  Dochter Wateetons wil er gewoon op attenderen dat het dit weekend warm wordt en dat van meneer wordt verwacht dat de ijsonderzoeken worden voortgezet. Paar eierdooiers, een overrijpe banaan, gebakken kokosschaafsel, VOLLE MELK, potje slagroom, wat suiker. Gewoon een kind naar d’r vader 😉

 3. 21
  Anoniem

  Dochter Wateetons wil er gewoon op attenderen dat het dit weekend warm wordt en dat van meneer wordt verwacht dat de ijsonderzoeken worden voortgezet. Paar eierdooiers, een overrijpe banaan, gebakken kokosschaafsel, VOLLE MELK, potje slagroom, wat suiker. Gewoon een kind naar d’r vader 😉

Geef een reactie