Ah shit. Je probeert eens wat: pistacheyoghurt en couscouskarnemelk

Ah shit. Je probeert eens wat: pistacheyoghurt en couscouskarnemelk


Immer struinend door de overwoekerde berm van de culinaire hoofdwegen trof uw culinaire held en leraar twee hem onbekende zuivelproducten. Beide van het merk Chatar en geproduceerd in België. Het kassièremeisje van meneers buurtturk had er ook nog nooit van gehoord: “verkopen we dit?” Het bleken pistacheyoghurt en couscous karnemelk. 

Thuis opende meneer ze, lichtelijk gespannen en opgetogen over het aanstonds succes van zijn culinaire Turkwildplukkerij, en schonk ze in. Oh, de likes, de retweets, de golf van nieuwe idolate volgers!

De pistacheyoghurt smaakte naar groene yokidrink en de couscouskarnemelk bleek karnemelk, met couscous.

Ah shit.

  1. 6
    Rick

    Ha, wat grappig. Eens een andere smaak Yoki drink (het had toch echt wel zijn pluspunten – toen ik 40 jaar jonger was). En karnemelk met couscous – dat is eens een interessante variant op het drinkontbijt. Ik denk dat meneer Campina meeleest, en dit zeker kent (en misschien stiekem ook wel op zijn verlanglijstje heeft staan). Ik ga eens wat beter kijken bij de buurtturk en wijkmarokkaan – hier valt iets te leren. Dank!

Geef een reactie