Moederdag: liefde gaat door de lever

Moederdag: liefde gaat door de lever


Deze diashow vereist JavaScript.

Niets is zo moeilijk als het vinden van een origineel cadeau voor je moeder voor moederdag. Gelukkig houdt ze van drank. Een doosje sherry van Gall&Gall is weliswaar functioneel, maar die heeft ze al in huis. Bovendien is het misschien een tikkeltje onpersoonlijk. Dus, geef een unieke, zelf ontworpen fles. Meneer mocht dat proberen bij het Belgische ‘Make Your Own Spirit‘.
Na op de website in het Duits aangegeven te hebben dat je ouder bent dan 18 kun je allereerst kiezen uit rum, gin, wodka, vermouth of whisky. Geen sherry helaas, maar van gin hebben ze twee varianten. Meneer ging voor rum – Ubrundi Rum om precies te zijn, waar Google nog nooit van gehoord had. Ook de inhoud is dus uniek-. Daarna kun je kiezen uit meer dan 20 flessen, transparant of mat en modern of klassiek. Voor sommige moet je een eurootje bijbetalen. Ook voor het etiket heb je een enorme keuze, van speels tot strak. Je kunt ook beginnen met een volledig blank canvas of je eigen etiket uploaden. Meneer koos een etiket dat goed bij zijn zwarte fles paste. Maar, de vrouw die jou de gift van het leven gaf kun je niet afserveren met een standaardetiket . Dan kun je net zo goed dat doosje sherry laten bezorgen. Gelukkig biedt de site veel mogelijkheden om teksten te veranderen, toe te voegen en zelf eigen plaatjes te uploaden. Drie labels komen er uiteindelijk op de fles, de voor- en achterkant en een ring om de nek en je kunt met alle drie spelen. Als je fles gepersonaliseerd is en je hartje verwarmd, kun je op de upsell-pagina je waardering vergroten met cadeauverpakkingen en meer van zulks. Je houdt toch wel écht van haar? In totaal was hij een kleine vier tientjes kwijt. Net iets meer dan zo’n doosje.
Het werkte. Na 2,95 verzendkosten en een dag wachten lag de fles op de mat. Precies zoals hij eruit zag op de website. De afwerking kon misschien ietsjes netter – het halsetiket zat een beetje scheef opgeplakt en de snijranden van het etiket waren wat rafelig- maar verder een keurige fles. Zelfs de allerkleinste lettertjes waren goed leesbaar. De rum was prima, zoet en een goede doordrinker. Het is dan ook voor je moeder.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie