Meneer leest 500 boeken

Meneer leest 500 boeken


Meneer Wateetons heeft een kleine 500 kookboeken in zijn boekenkast staan. Billy FTW.  In een megalomane bui (die hij vaker heeft dan goed voor hem is) besloot hij dit weekend deze boeken állemaal met jullie te delen, met gecopypaste beschrijving, plaatje, gerangschikt op genre of tag en bij elk boek bovendien een persoonlijke recensie van uw favoriete foodwriter. Zou u dat nou wel doen meneer?

Waar dan?

U vindt de uitdijende kast onder BOEKEN in de header.

Hebben?

U kunt -enthousiast geworden- het boek vervolgens direct bestellen bij Bol of Libris, maar vergeet ook niet af en toe naar een fysieke boekhandel te lopen om een second opinion te vragen, er eerst nog even in te bladeren of lekker aan te ruiken.. Dat blijft toch het mooist. 500 boeken inkloppen kost tijd, zeker met een review van elk, dus de boekenkast zal zich langzaamaan vullen.

Aanvullingen?

Heeft u een kookboek uitgegeven dat nog mist in Meneer Wateetons boekenkast? Stuur hem op.

  1. 1
    reactie via Facebook

    Kent Meneer ‘Eat your books’ al? Met zo’n collectie is het een handige service waarbij je aangeeft welke boeken je hebt, zodat je een doorzoeken index van al je recepten krijgt. Weinig ondersteuning van Nederlandse boeken nog helaas, al staat er ook al eentje van uw eigen hand in de index (Over rot). En je kunt zelf nieuwe boeken toevoegen…

  2. 2
    Meneer Wateetons (via Facebook)

    Kende ik niet. Wel vet. Weet dat er ooit een NL initiatief als zoiets is geweest. Niks meer van gehoord eigenlijk. Zou een hoop werk schelen, jammer dat er nog niet veel NL in staat.

Geef een reactie