Nu ook alle Kop tot Staart workshops online (kersttip!)

Nu ook alle Kop tot Staart workshops online (kersttip!)


Nu staan ze écht allemaal online, de Wateetons Workshops voor 2019. Leer het komend jaar een kleine 50 keer van meneer. Van worst tot paté maken, en van bier brouwen tot fermenteren. En, je kunt nu ook de daglange Kop tot Staart workshops boeken!

Kop tot Staart workshops

In deze workshop leer je álles over het varken: zijn leven, zijn anatomie, zijn smakelijke onderdelen en natuurlijk de bereiding daarvan. Van zaadje tot karbonaatje.

Rondleiding bij een varkensboer
Rond het middaguur (12:00) verzamelen we een kleinschalige varkensboerderij, waar we na de koffie en een welkom een rondleiding krijgen.

Lunch
Een half varken nemen we mee. Daarmee vertrekken we naar een van de prachtige locaties waar meneer mee samenwerkt waar een lunch op ons staat te wachten.

Uitbenen
Na de lunch zal een van onze slagers demonstreren hoe je een varken uitbeent. Leer waar de speklappen vandaan komen, en waar de varkenshaas en kinnebak nou precies gelokaliseerd zijn.

Draaien, roken, koken en smoken
Vervolgens ga je zelf met deze delen aan de slag: We maken worst, paté, bacon, bloedworst, zure zult, hackepeter, aspic, mortadella, leverworst, pulled pork, spareribsen nog veel meer. Draaien, roken, koken en smoken! 

Opeten
Tenslotte eten we dit heerlijks op, met geweldige bijgerechten en dranken van de locatie. En wat er overblijft krijg je mee naar huis.

Alles inclusief
Alles is bij de prijs inbegrepen: rondleiding, koffie, lunch, uitgebreide uitbeendemo, een half varken, avondmaaltijd en drankjes. En ongelofelijk veel kennis, inspiratie en gezelligheid natuurlijk.

Boek nu!

Hier vind je alle Kop tot Staart workshops van 2019. Let op, het zijn er wat minder dan in 2018 dus wees er snel bij.

Kersttip: cadeaubon

Een Wateetons Workshop is ook een leuk cadeau voor iemand die van eten en koken houdt. Bijvoorbeeld in de vorm van een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf kan kiezen aan welke workshop hij of zij deelneemt en op welke datum. Ze zijn er zowel fysiek als digitaal, zo ben je nog op tijd voor kerst.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie