Watthaitons: twee weken eten in Thailand

Watthaitons: twee weken eten in Thailand


Meneer plakte er na zijn verblijf in China nog twee weken Thailand achteraan. Hij was toch in de buurt. Zon, zee, duiken en snorkelen. En eten bovenal.

Twee of drie keer per dag stapten vriendin Wateetons en hij het meest lokaal ogende tentje dat ze konden vinden in. Zelden hoefden ze daar meer dan 200 meter voor te reizen. Eten kun je in Thailand overal. Daar prikten ze iets van de kaart en als ze het niet vergaten zette ze het op de foto. Instagrammer ben je overal. Het was – hoe onooglijk het tentje, hoe klein de keuken, en hoe onleesbaar het menu – altijd lekker.

Meneer is terug. Hij slaapt alweer bijna door, is twee keer naar de sportschool geweest en even zo vaak nat geregend. Met alle kracht die zijn skinnyfat lichaam in zich heeft probeert hij het vakantiegevoel vast te houden. Bijvoorbeeld door nog een weekje Thais te koken. Niets menselijks is hem vreemd. Daar zal hij hier verslag van doen. En door dagelijks de foto’s van al die geweldige maaltijden terug te kijken. Met een traantje in zijn oog-, en birdeye chili in zijn mondhoek.

Geef een reactie