ROTZOOI festival 2019: doe je mee?

ROTZOOI festival 2019: doe je mee?


Mooi zijn ze hè? Die flyers voor ROTZOOI 2019. Weet je wat nog mooier is? Het festival zelf. En weet je wat nóg mooierder zou zijn? Als jij, kimchi-koning, sake-snoodaard, yoghurt-jodelaar of anderszins fermentatiefanaat er aan meedeed! Bijvoorbeeld door je product aan te bieden, een lezing te geven of een workshop te organiseren. Wij horen graag van je! Mail naar info@rotzooi-festival.nl

Over het ROTZOOI festival

Het ROTZOOI fermentatiefestival, dat dit jaar voor de derde maal wordt georganiseerd, is geen vreetfestijn of foodtruckfestival. Natuurlijk kun je er lekker eten en drinken, maar dit festival gaat dieper. Met een gefermenteerd drankje in de ene en een kimchiburger in de andere hand kunnen de bezoekers meer dan twintig verschillende demonstraties, workshops en lezingen bijwonen. Verder is er een starterruiltent, een bioscoopzaal met rotfilms en kun je eventuele uitdagingen of bijzonderheden van jouw fermentatie-creatie voorleggen aan de zuurkooldokter.
Kortom, het wordt voor de derde maal een waanzinnig leuk, smakelijk en leerzaam festival.

Meer info op http://rotzooi-festival.nl/ en http://facebook.com/rotzooifestival met onder andere foto’s en filmpjes van vorige edities.

ROTZOOI fermentatie Festival
Datum: zondag 26 mei 2019
Tijd: 11:00 tot 20:00 (met een uitloop tot 21:00)
Locatie: Het SmaakPark, goed bereikbaar met OV trein station Ede-Wageningen. Het SmaakPark is op loopafstand (15 minuten) van het station en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het SmaakPark.

  1. 1
    reactie via Facebook

    Vandaag een recept voor Koreaanse kimchi in de Volkskrant. Wellicht uit uw boek. Maar 1 minuut mishandelen lijkt mij wat weinig.

  2. 3
    reactie via Facebook

    Maar nu de hamvraag: moeten we ons van tevoren opgeven, of gaan we er gewoon heen? De informatie is niet helemaal duidelijk!

Geef een reactie