Canadese vinex-fokker en het gat in de markt

Canadese vinex-fokker en het gat in de markt


In Calgary, Canada hebben stadsduiven de status van plaag en mogen door de bewoners gevangen en bereid worden, mits humaan en met een saus van maple syrup. Inwoner Curtis Fagan besloot na een eerste succesvolle buit en maaltijd dat dat eenvoudiger kon en ging ze kweken. Een vinex-fokker. Dat scheelt een hoop gerommel met windbuksen of in elkaar geknutselde vinex-vallen. Hij verkoopt het vlees nu aan restaurants. Goedkoop en smakelijk.

Lees de rest van het artikel op Vice.com.

Jezelf ook omscholen van huisvader tot Vinex-jager? Check meneer Wateetons’ Handboek voor de Vinex-jager. Voor €15 ex verzendkosten heb je een handleiding voor je nieuwe carrière in huis. Een LOI cursus is duurder.

Het boek dat van Vinex-watjes weer Vinex-mannen maakt (2010)
  1. 1
    Servaes Familytree

    Ik heb hier nog wat van die scharrelduiven op het balkon. Sinds er één was begonnen met een nest en ik het zielig vond de eieren weg te halen, worden het er steeds meer. En ik heb nog van die paté-vormen en een porkert voor gehakt en bessen. Ik heb het idee, meneer, dat we ergens moeten kunnen komen. 😉

Geef een reactie