Wat gebeurt er eigenlijk tijdens zo'n Wateetons Wilde Weekend?

Wat gebeurt er eigenlijk tijdens zo'n Wateetons Wilde Weekend?


Goede vraag.

Afgelopen weekend was meneer Wateetons weer in Zweden voor een Wateetons Wilde Weekend. In zijn kielzog acht helden (m/v), één Neder-Zweedse gastheer en één hert. Het was mooi, het was gezellig, het was leerzaam en smakelijk. En niet bijzonder koud eigenlijk voor een wintereditie, behalve wanneer je het meer in duikt.

Ook een keer mee? We gaan dit jaar nog drie keer:

  • 11-14 september 2020 – Wild, worst en whisky
  • 2-5 oktober 2020 – Wild, worst en whisky
  • 20-23 november 2020 – Wild, worst en whisky 

Vier dagen, drie nachten, aankomst op vrijdagochtend, vertrek op maandagavond. Je kunt je gewoon in je eentje opgeven, maar met een klein groepje kan ook. Eventuele aparte weekenden voor vriendengroepen of bedrijven kan ook, vanaf 10 personen.

De meeste foto’s zijn gemaakt door Cupiknife.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie