En dan zijn het er 10x zoveel

En dan zijn het er 10x zoveel


Lieve mensen, vanochtend kondigde ik aan een online masterclass te willen geven. Een mannetje of 10 of 20 had ik verwacht. Gezellig. Intiem.


Dat ging een beetje anders. Meer dan 250 mensen meldden zich aan. Er was omwille van de techniek en software echter maar ruimte voor 100 deelnemers. Dat betekent dat meer dan de helft van de geïnteresseerden niet bij deze masterclass kimchi kon zijn. Dat vind ik natuurlijk heel vervelend. Ik ben zelf ook een beetje overdonderd door het succes. We hebben nog geprobeerd het te streamen op facebook als tweede mogelijkheid, maar Facebook liet ons na 5 minuten in de steek.

Gelukkig is de hele masterclass opgenomen. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt een link, waarin je de gehele masterclass in alle rust kunt terugkijken. Ondertussen ga ik ervoor zorgen dat de volgende masterclass een groter live publiek kan bedienen. Dank voor jullie begrip.

Het zijn gekke tijden, met dito initiatieven en dito resultaten.

 1. 1
  Erik

  Ik zie een Twitch carrière voor Meneer weggelegd, waar hij live worsten en kombucha maakt en onderzoekt wat je nog meer met 100 rollen WC-papier kan doen. Of YouTube en Patreon, of een van de andere manieren waarop men vrijwillig een bijdrage kan leveren voor mensen met tof video content! #DoneeraanMeneer

 2. 2
  jan

  Ik vond het een topidee van u.
  Voor mij was het even met iets nuttigs en aangenaams bezig zijn in een tijd waarin maatregelen zovelen raken.
  Fijn om een mensenstem te horen, en fijn om te kunnen reageren via de chat(al heb ik dat zelf niet gedaan, het kon!)

Geef een reactie