Meneer Wateetons start online masterclasses

Meneer Wateetons start online masterclasses


Door het coronavirus zijn alle Wateetons Workshops van de komende weken afgelast. Dat vindt meneer Wateetons natuurlijk heel vervelend voor jullie. Daarom start de auteur van onder andere de Worstbijbel, Over rot en Over rook per vandaag online masterclasses, te beginnen met een gratis toegankelijke online masterclass kimchi maken, vanavond om 20:30.

“We moeten goed voor onszelf blijven zorgen” legt de kookboekenschrijver uit, “lekker koken en eten hoort daarbij. Gefermenteerde groenten als kimchi zijn lekker, makkelijk te maken, gezond en je hebt er geen bijzondere ingrediënten of materialen voor nodig. Iedereen kan het. Bovendien is fermenteren een vorm van conserveren, wat in deze tijd nog wel eens van pas kan komen.”

Nog meer online masterclasses

In de komende weken zullen ook andere online masterclasses volgen, waarvan de inhoud bekend gemaakt zal worden in de workshop agenda op wateetons.com en via zijn sociale mediakanalen.

De online masterclass kimchi maken van 16 maart 20:30 is gratis toegankelijk en te volgen op pc, tablet en telefoon. Deelnemers kunnen live meedoen en vragen stellen.

Tijd en inschrijving

Meer informatie

Voor meer informatie: neem contact op met Meneer Wateetons,

  1. 4
    Meneer Wateetons

    Het Parool Volkskrant Newsroom NRC ELLE Eten Trouw FavorFlav Culy De Telegraaf AD Utrechts Nieuwsblad Chickslovefood.com Brenda Kookt Francesca Kookt De Groene Meisjes liefde voor lekkers Goodfoodlove Simone’s Kitchen De Hippe Vegetariër

  2. 11
    Auke

    Helaas niet gelukt om in te loggen:-(. Had wel een code, maar kreeg de mededeling dat het maximaal aantal deelnemers bereikt is. Hopelijk gauw weer een echte cursus:-)

Geef een reactie