Laden Evenementen
workshop-worstmaken

GRATIS live online workshop ‘grillworst maken’

29 september 2021 @ 22:30 - 30 september 2021 @ 00:00

Leer in 1,5 uur je eigen grillworst maken van de auteur van de Worstbijbel, zonder je huis te verlaten. Helemaal gratis!

Begin:
29 september 2021 @ 22:30
Einde:
30 september 2021 @ 00:00
Evenement Categorie:
Organisator:
Meneer Wateetons
Telefoon:
0681255054
E-mail:
meneer@wateetons.com
Site:
Bekijk de site van Organisator

deze workshop gratis?

Nooit meer betalen voor een live online Wateetons workshop (waaronder deze)? Word lid van de Wateetons Werkplaats voor slechts €13,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

Gemist? 

De live workshop vegan yoghurt gemist? Balen. Maar, geen probleem. Volg de online cursus grillworst maken, bestaande uit 16 duidelijke korte videolessen, de powerpoint, een kennisquiz en een certificaat. Of, misschien kan de cursus op locatie gegeven worden voor jouw bedrijf, school of vriendengroep.

online cursus grillworst maken

Leer in 1,5 uur je eigen grillworst maken van de auteur van de Worstbijbel, zonder je huis te verlaten. Helemaal gratis!

Inschrijven

👉 Schrijf je direct in via deze link.

Gemist? 

De live workshop grillworst gemist? Balen. Maar, geen probleem. Volg de online cursus grillworst maken, bestaande uit 16 duidelijke korte videolessen, de powerpoint, een kennisquiz en een certificaat. Of, misschien kan de cursus op locatie gegeven worden voor jouw bedrijf, school of vriendengroep.

online cursus grillworst maken

 

Wat ga je leren tijdens de gratis online workshop grillworst maken?

✅ Meneer Wateetons leert je de officiële slagersmanier, maar ook de makkelijkere thuismanier van grillworst maken
✅ Het zal blijken dat je geen bijzondere materialen en ingrediënten nodig hebt
✅ Tijdens de workshop krijg je gedegen uitleg én demonstratie
✅ Met de kennis uit de workshop verzin je voortaan volledig nieuwe en unieke grillworst recepten
✅ Tips en tricks van de auteur van De Worstbijbel
✅ Al je vragen beantwoord tijdens de Q&A aan het eind van de workshop
✅ Online, dus gewoon vanuit je luie stoel
✅ Inclusief Wateetons’ geheime grillworst kruidenrecept
✅ Inclusief alle recepten uit de workshop na afloop in je mailbox 👉 inclusief terugkijkvideo voor als je die avond niet kunt.

 

Datum en tijd

De workshop is op woensdag 29 september om 20:30, live te volgen en duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop is vervolgens terug te kijken door alle deelnemers. Ook als je hem niet live kunt volgen kun je je dus inschrijven.

De prijs en inschrijving

De workshop is helemaal gratis! 0 euro geld! Je schrijft je hierboven in en het is geregeld. Let op, slechts plek voor 300 deelnemers, wie het eerst komt… etc

Live meedoen?

Direct live meedoen is niet zo handig, je kunt beter eerst de workshop volgen en vervolgens aan de slag met de opgedane kennis, en eventueel de replay.

Over Meneer Wateetons

Meneer WateetonsDe workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair schrijver en auteur van acht gezaghebbende kookboeken (Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) en de Worstbijbel (2018), Over Charcuterie (2019) en Over Inpakken (2020).

Hij geeft al bijna vijftien jaar humoristische, leerzame, smakelijke en gezellige culinaire workshops en masterclasses waar je daadwerkelijk wat van opsteekt. Zowel voor hobbyisten, als voor professionals als koks en koks in opleiding, als voor bedrijven. Zijn workshops worden op Facebook beoordeeld met 4.9 sterren.

 

Begin:
29 september 2021 @ 22:30
Einde:
30 september 2021 @ 00:00
Evenement Categorie:
Organisator:
Meneer Wateetons
Telefoon:
0681255054
E-mail:
meneer@wateetons.com
Site:
Bekijk de site van Organisator

Gerelateerde workshops
16 april 2024 @ 09:30 - 4 juni 2024 @ 16:00
Drie dagen lang ALLES leren over vlees bereiden. Geen recepten nakoken, maar de techniek en wetenschap.
Inschrijven & Informatie

Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf
whatsapp