Laden Evenementen
blog

Online Wateetons workshop ‘limoncello maken’

31 maart 2021 @ 19:30 - 21:00
Datum:
31 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,

Limoncello. De eenvoudigste onder de likeuren, maar oh zo lekker. Meer dan wat citroenen, suiker en heel veel alcohol heb je er niet voor nodig. Meneer Wateetons, auteur van het boek Over Drank leert je hoe je deze likeur thuis maakt in je eigen keuken. Hoe kom je aan de alcohol, hoe krijg je de smaak en kleur uit de citroenen en hoe krijg je het zo mooi troebel als een echte limoncello?

Nu voor maar €9,99 inclusief een waardebon van €5 voor starterculturen.nl.

Gemist? 

De live workshop limoncello gemist? Balen. Maar, geen probleem. Volg de online cursus limoncello maken, bestaande uit 19 duidelijke korte videolessen, de powerpoint, een kennisquiz en een certificaat. Of, misschien kan de cursus op locatie gegeven worden voor jouw bedrijf, school of vriendengroep.

online cursus limoncello maken

Wat ga je leren?

✅ Meneer Wateetons leert je alles over het maken van limoncello.
✅ Terloops leer je ook veel over alcohol, distilleren en het maken van likeuren.
✅ Geen trucjes maar begrip. Geen vaste recepten, maar inzicht.
✅ Duidelijke theorie, alle stappen voorgedaan
✅ Vega vriendelijk.
✅ Saai? Moeilijk? Welnee, Meneer Wateetons weet als geen ander hoe je droge stof sappig én begrijpelijk kan brengen.
✅ Natuurlijk veel tips en tricks van de auteur van Over Drank.
✅ Al je vragen beantwoord tijdens de Q&A aan het eind van de workshop.

[wprevpro_usetemplate tid=”4″]

Datum en tijd

De workshop is op woensdag 31 maart om 20:30, live te volgen en duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop is vervolgens terug te kijken door alle deelnemers. Ook als je hem niet live kunt volgen kun je dus een ticket kopen.

De prijs en inschrijving

De kosten van deze workshop zijn €9,99 inclusief een waardebon van €5,00 te besteden bij starterculturen.nl. Feitelijk betaal je dus maar €4,99. Je koopt je ticket hierboven. Je kunt gewoon betalen met ideal, paypal, of wat je wilt. Je ontvangt vervolgens een link naar de workshop in de mail.

Live meedoen?

Direct live meedoen is niet zo handig, je kunt beter eerst de workshop volgen en vervolgens aan de slag gaan.

Over Meneer Wateetons

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair schrijver en auteur van acht gezaghebbende kookboeken (Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) en de Worstbijbel (2018), Over Charcuterie (2019) en Over Inpakken (2020), culinair blogger sinds 2006 (wateetons.com) en columnist (oa. columnist voor Elle Eten, Nrc Next en Winelife). Hij geeft al bijna vijftien jaar humoristische, leerzame, smakelijke en gezellige culinaire workshops en masterclasses waar je daadwerkelijk wat van opsteekt. Zowel voor hobbyisten, als voor professionals als koks en koks in opleiding, als voor bedrijven. Zijn workshops worden op Facebook beoordeeld met 4.9 sterren

Meer leren? Lees Over Drank, het handboek zelf drank maken

  • ‘Dit boek van Meneer Wateetons is dé gids over bier, wijn en gedistilleerde dranken’ – PRIMO TVGIDS, BELGIË
  • ‘Met Over Drank (…) is het mogelijk je wildste drankfantasieën te realiseren’ – FOODIES MAGAZINE
  • ‘Deze aanstekelijke DIY-bijbel zal er waarschijnlijk voor zorgen dat jij binnenkort zelf tussen de pruttelende, bubbelende, gistende, schuimende zelfgebrouwde vloeistoffen staat” – WINELIFE

Ook online workshops geven? Probeer twee weken gratis.

Meneer Wateetons heeft zo’n beetje elke webinarsoftware geprobeerd in de afgelopen maanden en is tot de conclusie gekomen dat Webinarninja het meeste waar voor zijn geld biedt. Betaalbaar, eenvoudig te leren, veel functies, geweldige support. Gratis twee weken uitproberen kan via deze link

Datum:
31 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,

Gerelateerde workshops
online workshop
11 oktober @ 20:30 - 22:00
Leer in deze live online workshop je eigen Azijn maken van culinair schrijver Meneer Wateetons, auteur van o.a. Over Rot. Een waar feest voor fermentatieliefhebbers!
Inschrijven & Informatie
13 november @ 09:30 - 27 november @ 16:00
Drie dagen lang ALLES leren over fermenteren. Geen recepten, maar de techniek en wetenschap. Met…
Inschrijven & Informatie

Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf