Nieuwe boeken

Nieuwe boeken


Boeken Culinaria Griekenland

Een bezoekje aan de Kringloopwinkel bracht meneer Wateetons in het bezit van drie nieuwe culinaire werkjes,

 • Het Literaire Eetboek met 25 ‘literaire recepten’ (lees: erg omslachtig uitgelegd; 1985)
 • Eten uit de krant – een selectie uit de keukenrubriek van de Volkskrant (1986)
 • ‘Ober, mag ik de wijnkaart’ – Wina Born (aan de opmaak te zien ook ergens uit het begin tachtiger jaren)

Daar ga ik dit weekend eens even fijn in lezen.

Mevrouw Wateetons vond een receptenboek gebaseerd op het ‘een leven lang fit’ dieet. Diezelfde mevrouw vond ook een aardige kerstbonus op haar bankrekening, waarna ze meneer Wateetons op een exemplaar uit de heerlijke lijvige Culinaria boekenreeks tracteerde. Naast de Italie, Amerika, Europese specialiteiten en Caribian edities ben ik nu ook de gelukkige bezitter van Culinaria Griekenland. De boekenplank heeft het er maar moeilijk mee.

 1. 2
  Winny

  Voor de Culinarireeks heb je gewoon een dubbele boekenplank nodig.Het zijn geweldig mooie boeken.Ik hoop er nog eens een paar in de kringloop op de kop te tikken, dat is inderdaad een geweldige manier om aan leuke kook boeken te komen,maar ook leuke kookatributen.

 2. 3
  Meneer Wateetons

  Ze zijn flink in prijs gedaald hoor, na járen 29,90 gekost te hebben (met altijd een stickertje: “NU! 29,90!) zijn ze nu 15 euro. Ik hou ook altijd mijn ogen open voor tweedehandse maar dat is me nog nooit gelukt. Ze blijven voor eeuwig in de kast staan blijkbaar.

Geef een reactie