Het leed is geleden, een nieuw touw-tijdperk breekt aan

Het leed is geleden, een nieuw touw-tijdperk breekt aan


Rolladetouw

Ik mag graag lekker dramatische koppen schrijven bij volslagen onbelangrijke postjes. Maar dat terzijde. Zoals de foto laat zien ben ik inmiddels de gelukkige bezitter van een klosje rolladetouw. Met dank aan Tijs die me zijn laatste meters gunde, maar ook aan Jurgen, die zich daar ook toe bereid verklaarde en Ash die mij op het spoor van een touwleverancier zette. Maar ja, datgene waarvoor ik het touw wilde gebruiken, het met salie en pecorino gevulde varkensrolletje, heb ik gisteren al gemaakt, touwloos. Misschien dat ik het touw voorlopig eerst maar gebruik voor een spannende avond met mevrouw Wateetons. Wat zou Martha Stewart daar van vinden?

Geef een reactie