Vossenbessenbroodmix en rendiersalami

Vossenbessenbroodmix en rendiersalami


Ikea

Het was zaterdag, het regende en mevrouw Wateetons wilde een paar uur haar handen vrij hebben. Dus togen dochter en meneer Wateetons naar Ikea. Een chocomel drinken. Het leven van de familie Wateetons is een lange aaneenschakeling van piekmomenten.

Meneer Wateetons vulde zijn tijd voornamelijk met het rondhangen bij de kookspullen, waar hij tot de conclusie kwam dat hij eigenlijk alles al heeft wat zijn hartje begeert. Behalve een ding dan: Amerikaanse maatschepjes. Die bezat hij ooit jaren lang zonder ze ooit te gebruiken. Maar zodra hij ze had weggegooid miste hij ze met node. Zo gaat dat. Schade: 1 euro.

Bij de foodshop vond meneer ook nog een pak vossenbessenbroodmix en een zakje rendiersalami. Voldoende onalledaags om eens te proberen. Dochter Wateetons vond een ijsje. Iedereen tevreden.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie