meneer Wateetons wil jagen


De lente blijft meneer Wateetons parten spelen. Of misschien was het Tussen Orinoco en Amazone van reisauteur Redmond O’Hanlon wat meneer Wateetons’ testosteron doet vloeien. Hoe het ook zij: meneer wil jagen. Met geweer of boog. Beesten vangen, klaar maken en opeten. U kent het wel. 

Het hoogtepunt van dit jagersverlangen werd afgelopen paasweekend bereikt, in zijn buitenhuis op de Veluwe. Maar wat doe je dan? Meneer Wateetons kan helemaal niet jagen. En mag het ook niet trouwens. Noch heeft hij heeft er de materialen voor. Dat werd dus gefrustreerd rondjes lopen. En nodeloos naar duiven speuren. In arre moede is hij maar wat met pijl en boog op een kartonnen doos gaan schieten. Daar bleek bovendien dat meneer’s behoefte groter is dan zijn talent.

Binnenkort gaat hij eens een visje vangen en die dan thuis klaarmaken. Dat lijkt er dan nog een beetje op. Maar als u binnenkort de bossen in trekt, en u heeft nog een plekje over in uw hutje dan houdt meneer zich van harte aanbevolen.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie