Loggen op locatie – 1

Loggen op locatie – 1


olie ansjovis citroen patatas sardines

De zinderende hitte ligt als een deken over de zuid-spaanse Campo. Ergens blaft een hond. In de verte tekent zich een silhouette af tegen de verzengende middagzon.

Het is Señor Wateetons.

Meneer, mevrouw en dochter Wateetons zijn in Spanje. Op vakantie (vooral) en om op het huis en de dieren van H&W te passen (een beetje). De dierenschaar bestaat uit twee honden (een Landsheer en een terrier), twee katten, een massa vissen en twee ponies. Die laatste zijn beide zwanger en een van de twee bevalt vandaag of morgen vermoedelijk. Maar dat zei men vorige week ook.

Vers van het vliegtuig werden wij door onze gastheer en -dame onthaald op een feestmaal van gefrituurde ansjovis, patatas bravas en sardines, met citroen uit eigen tuin. Eigenlijk alles gaat hier in de olie. De vis, de aardappels maar ook het brood.
Lekker.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie