stilte


Het zal de komende drie weken wellicht wat stilletjes zijn aan het Wateetons front. Meneer gaat voor werk en vakantie naar het buitenland en mevrouw en dochter blijven thuis. Nu wil mevrouw u best elke dag vertellen welke magnetronmaaltijd ze heeft genuttigd, maar iets zegt me dat u daar niet om staat te springen. Meneer reist een beetje rond en het zal afhankelijk zijn van de aanwezige interweb vebindingen of hij u kan laten delen in de geneugten van de Canadese keuken

 1. 1
  Jurgen

  Veel plezier! Ga je naar BC, de echte natuur in?
  Nog een tip, als je Chinese-Canadian food ziet op een restaurant: NIET BINNENGAAN!
  Houdt het bij diner food of Mexicaans op het platteland. Tenzij je kip met gravy en een vaag Aziatisch aroma lekker vindt natuurlijk.

 2. 4
  Gerrit Jan Groothedde

  Ik zal meneer node missen. Stapel daarop nog mijn extreme afgunst over zijn bestemming (de trouwe lezertjes van Eetschrijven weten dat ik in Ontario en Québec vele prettige voetstappen heb liggen) en u krijgt enigszins een beeld van mijn huidige gemoedstoestand.
  Desondanks: amuseer u, en vergeet vooral geen afdoende hoeveelheid Vidal Icewine mee terug te nemen.

Geef een reactie