Mevrouw Wateetons en dochter Wateetons…


…gaan drie en een halve week op magnetronmaaltijden leven? Dure bedoeling gaat dat worden, maar die kant gaat het vast wel op, scheelt ook afwas. Ik zal einde van de week de opsomming geven 🙂
Ik moet ook aan dochter Wateetons denken. We zijn weer aardig verslapt met het voorschotelen van avondeten omdat ze toch niets eet. Ze eet alleen broodjes salami en pindakaas. Maar na het lezen van leuke forums trek ik de teugel weer wat aan. Dus krijgt ze vanavond een eetlepel Iglo wokschotel ofzo en als ze het niet wil, geen alternatief.

  1. 1
    Chris

    Ach mevrouw Wateetons, ik heb daar zo van wakker gelegen toen Dame 1 niet at. Het wurm was twee en woog 8 kilo. Crackers. Dat was het enige. Ik ben zelfs naar de dietise gegaan om hulp. Maak je niet druk, zei die. Geef maar gewoon een fles roosvicee, daar zit net zoveel vitamientjes in als een lepel gekookte groenten. En zet overal crackers neer met gezond smeersel erop.

    Inmiddels is Dame 1 11. Af en toe moet ik nog huilen, maar het gaat al een stuk beter. Ze eet zelfs sashimi van tonijn…

    Gewoon volhouden hoor!

Geef een reactie