Welkomstdiner…


Meneer Wateetons is weer thuis. Mevrouw Wateetons had nog even voor een welkomsdiner gezorgd: spare ribs voor in de magnetron met krieltjes voor in de magnetron met kruiden en kaas en een ceasar salade. Nodeloos te zeggen dat ik alleen maar hoefde te husselen.

Meneer Wateetons rolde wel even met zijn ogen maar hij vond het geen kwelling om te eten. De wijn, een Merlot, en een Munsterkaasje voor op toastje gingen mee naar het buitenverblijf en tijdens een Six Feet Under aflevering hebben we daar heerlijk van genoten. De volgende dag hebben we nog een kaasje gekocht, een Epoisse geloof ik. Vloeide bijna van ons toastje af, maar heeerlijk.

En nu is het stokje weer terug bij Meneer Wateetons.

Mind you, ik ben twee kilo AFgevallen, hoe?? Ik hou het op gebrek aan liefde dat mij kwijnend maakte 😉

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie