Is u webdesigner? Dan heeft meneer u nodig!


Even tussendoor: is u webdesigner? En heeft u zin om met Meneer Wateetons een eenvoudige culinaire site op te zetten en daarmee rond Sinterklaas de media te gaan bestormen? Wilt u dat doen om de eer, de lol, om meneer Wateetons eens in het echt te ontmoeten en verder om niet?

Laat u horen!

 1. 1
  Sjoerd

  Laat me raden, een site boordevol sint-ideeën zoals:
  -de 100 lekkerste pepernoten-recepten
  -in het geval van meename in de zak, wat moet je écht eens proeven in spanje?
  -een 8 gangen diner volledig in marsepein uitgevoerd
  -hoe maak je je eigen paardenworst

 2. 2
  kattebelletje

  nou… dat klinkt wel leuk! mijn gewone site ziet er dan wel niet zo trendy of mediageniek uit, in het dagelijks leven bestier ik wel degelijk als programmer – webmaster/designer een professionele site! mailen?

Geef een reactie