Appelweek bij Wateetons – 5. Het pimpen der versuikerde appeltjes

Appelweek bij Wateetons – 5. Het pimpen der versuikerde appeltjes


avant le pimp apres le pimp 

Ze waren een beetje mislukt, de versuikerde appeltjes. Meneer had er echter zo veel werk ingestoken dat hij het niet over zijn hart verkreeg ze weg te gooien. Normaal rot zo’n schaaltje op je aanrecht dan vanzelf wel weg, maar niet als je versuikerd hebt natuurlijk. Die appeltjes blijven tot het eind der tijden in hun braakselbruine topconditie. Meneer proefde er nog eens een, en nam daarna een van mevrouw’s échte versuikerde appeltjes. Met de ogen dicht ontliepen de smaken elkaar niet eens zo heel veel. Misschien was het toch vooral de viesbruine look die voor de onappetijtelijkheid zorgde. Mister Wateatsus, please pimp my gesuikerde appeltjes? Een eenvoudige ingreep: een forse schep kristalsuiker erover heen. En een beetje mixen. Hatsikidee, zou meneer Wateetons zeggen.

En zeg nou zelf, ziet dat er niet veel smakelijker uit?
(Maar nou ook weer niet zo smakelijk dat ik ze ook ga opeten) 

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie